معرفی و دانلود کتاب شنل قرمزی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب شنل قرمزی

کتاب شنل قرمزی

۱.۰(از ۱ امتیاز)

معرفی کتاب شنل قرمزی

کتاب شنل قرمزی داستانی از مارا آلپرین با تصویرگری لورتا شاوئر و ترجمه باران یوسفی است. این داستان یک بازنویسی از افسانه شنل قرمزی است. دخترکی که برای مادربزرگ بیمارش، چیزی می‌برد و گرگی که در میانه راه نقشه به دست آوردن دخترک را می‌کشد...

درباره کتاب شنل قرمزی

شنل قرمزی یکی از شخصیت‌های محبوب ادبیات کودکان و افسانه‌های سراسر دنیا است. داستانش تا به حال بارها و بارها بازآفرینی شده و مورد اقتباس‌های سینمایی و تئاتری قرار گرفته است. این داستان از دختر کوچولویی می‌گوید که عاشق رنگ قرمز است و شنلی به رنگ سرخ دارد. یک روز مادرش سبدی پر از میوه و خوراکی به او می‌دهد و از او می‌خواهد آن را به مادربزرگ برساند که خانه‌اش آن سمت جنگل است و بیمار شده است. شنل قرمزی راه می‌افتد و در راه به همه حیوانات می‌گوید که قرار است این خوراکی‌ها را به مادربزرگش برساند. تا اینکه گرگ گرسنه‌ای به او برمی‌خورد. گرگ نقشه‌ای می‌کشد. او به میوه علاقه ندارد، دوست دارد، شنل قرمزی را یک لقمه چپ کند!

کتاب شنل قرمزی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب هدیه‌ای است از نوجوانان مرکز آموزش مشارکتی به همه‌ی کودکان خردسال ایران.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب شنل قرمزی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:شنل قرمزی
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

کاربر 6802014
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۱/۳۱

من این کتاب رو به خاطر تصویرسازی ش گرفتم ولی داستانش با داستان اصلی شنل قرمزی خیلی متفاوته و خیلی کوتاهه