معرفی و دانلود کتاب در تکاپوی بهشت زمینی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات سدید

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب در تکاپوی بهشت زمینی

محمد جبارپور( -۱۳۶۶)، پژوهشگر دینی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم «...حال این پرسش مطرح می شود که چرا این تمدن در گذشته به وجود نیامده بود؟ آیا دلیل اینکه برای مثال تلویزیون قبلاً به وجود نیامده بود، این است که در آن دوران عقلانیت و علم بشر به این سطح نرسیده بود؟ اگر چنین است پس چرا اهرام ثلاثه مصر و یا حتی آثار تاریخی‌ای که از قرن‌ها پیش در کشور خودمان وجود دارد (مانند بناهایی که در اصفهان هست)به گونه‌ای است که ما در حال حاضر با این علوم امروزی خود نیز نمی‌توانیم به این ابزار برسیم؟ این مسأله به قدری اهمیت دارد که حتی برخی از محققین قائل به این نظر هستند که علمای آن دوران به علومی دست یافته بودند که ما پس از قرن‌ها هنوز به آن سطح نرسیده‌ایم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در تکاپوی بهشت زمینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدر تکاپوی بهشت زمینی
موضوعتاریخ جهان
نویسندهمحمد جبارپور
انتشاراتانتشارات سدید
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۹/۰۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.