کتاب تو خیلی خرس بدی هستی!
معرفی کتاب تو خیلی خرس بدی هستی!
کتاب تو خیلی خرس بدی هستی! داستانی از ایمی دایکمن با تصویرگری زکرا اوهارا و ترجمه شبنم حیدری پور است. این داستان مهارت کنترل خشم و عذرخواهی کردن را به کودکان میآموزد.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب تو خیلی خرس بدی هستی!
وقتی بادبادک دخترک به درون غار میافتد او سراغش میرود. آنجا یک خرس خوابیده است. همین که دست دخترک به او میرسد خرس غلتی میزند. دخترک عصبانی میشود و داد میزند: خرس بد! خرس ناراحت میشود چون اصلا فکر نمیکرد خرس بدی باشد. بعد تصمیم میگیرد واقعا خرس بدی شود. به همین خاطر شروع به تمرین میکند: تمرین بی اجازه جایی رفتن، تمرین داد زدن و تمرین سر و صدا کردن...
این داستان درباره مهارت کنترل خشم است. همه ما عصبانی میشویم ولی آنچه که مهم است این است که یاد بگیریم احساس خشممان را کنترل کنیم و یاد بگیریم از کسانی که ناراحتشان کردیم، عذرخواهی کنیم.
کتاب تو خیلی خرس بدی هستی! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
داستان تو خیلی خرس بدی هستی! برای خردسالان و کودکان جذاب است. مربیان و والدین نیز میتوانند از این داستان زیبا لذت ببرند.
خواندنی بود.ممنون
دختر چهار سال م دوست داشت
تصویر سازی کتاب رو خیلی نمیپسندم ولی داستان جنبه آموزنده داره و میتونه کتاب مفیدی باشه. پایان بندیش هم قوی بود.
خیلی بامزه بود
کتاب هشتاد و یکم