معرفی و دانلود کتاب یک هیولا این جاست! pdf + خلاصه رایگان

کتاب یک هیولا این جاست!

۴.۸ امتیاز(از ۱۲ رأی)
تام فلچر، آنوشکا عسکری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یک هیولا این جاست!

کتاب یک هیولا این جاست! نوشته تام فلچر و ترجمه آنوشکا عسگری است. کتاب یک هیولا این جاست! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

کتاب‌های پرتقال در سه گروه سنی منتشر می‌شوند: گروه سنی ۳ تا ۶ سال، ۷ تا ۱۱ سال و ۱۲+ سال. کتاب‌های پرتقال در ژانرهای مختلف شامل فانتزی، طنز، رئال و بیوگرافی، ماجراجویی و معمایی، علمی-تخیلی، وحشت و جنایی و کتاب‌های تصویری کودکان منتشر می‌شوند.

درباره کتاب یک هیولا این جاست!

در این کتاب یک هیولا زندگی می‌کند. اگر باور ندارید کتاب را تکان بدهید. در آن فوت کنید و داد بزنید تا بیرون بیاید اما انگار هیچکدام از این کارها تاثیری ندارد.

این کتاب یک اثر سرگرم‌کننده با تصاویر جذاب است که کودکان را وادار به فکر کردن و چاره جویی می‌کند.

خواندن کتاب یک هیولا این جاست! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک هیولا این جاست! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیک هیولا این جاست!
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهتام فلچر