کتاب فواید گیاهخواری
معرفی کتاب فواید گیاهخواری
کتاب فواید گیاهخواری نوشته زهرا قاسمی برزین، راهنمایی درباره رژیم غذایی و سبک زندگی بر پایه گیاهخواری است.
درباره کتاب فواید گیاهخواری
گیاهخواری یکی از سبکهای تغذیه و سبک زندگی در جوامع امروزی است. گیاهخواری به معنای عدم استفاده از گوشت حیوانات است و دستهبندیهای مختلفی هم دارد. مردم به دلایل مختلفی به سمت گیاهخواری کشیده میشوند: بسیاری برای حفظ سلامت خود این روش تغذیه را انتخاب میکنند، افرادی برای دفاع از حقوق حیوانات به گیاهخواری روی میآورند و بسیاری از مردم هم به دلایل محیط زیستی گیاهخواری را انتخاب میکنند.
زهرا قاسمی برزین در کتاب فواید گیاهخواری درباره انواع شیوههای تغذیه گیاهی توضیح داده است و به اصلاح باورهای غلطی پرداخته است که در مورد گیاهخورای وجود دارد. این کار با استناد به مطالعات جدید علمی و پژوهشهای معتبر صورت گرفته است.
کتاب فواید گیاهخواری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به گیاهخوار شدن فکر میکنید، به حفظ سلامتتان اهمیت میدهید و یا دوست دارید درباره سبک زندگی و تغذیه گیاهخواری بیشتر بدانید این کتاب میتواند راهنمای خوبی برای شما باشد.
کتاب خوبیه به عنوان منبع اولیه میشه ازش استفاده کرد کلا دو کتاب در مورد گیاهخواری در طاقچه هست همینم غنیمت میداریم
کتاب کوتاه و مفیدیه، به همه، مخصوصاً دوستانی که کنجکاوند تا از گیاهخواری بدانند و شروع کنند پیشنهاد می کنم، زبان ساده و علمی ای دارد،واقعاً عالی بود!