معرفی و دانلود کتاب فواید گیاهخواری pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فواید گیاهخواری

کتاب فواید گیاهخواری

۴.۰(از ۵ امتیاز)

معرفی کتاب فواید گیاهخواری

کتاب فواید گیاهخواری نوشته زهرا قاسمی برزین، راهنمایی درباره رژیم غذایی و سبک زندگی بر پایه گیاهخواری است.

درباره کتاب فواید گیاهخواری

گیاهخواری یکی از سبک‌های تغذیه و سبک زندگی در جوامع امروزی است. گیاهخواری به معنای عدم استفاده از گوشت حیوانات است و دسته‌بندی‌های مختلفی هم دارد. مردم به دلایل مختلفی به سمت گیاهخواری کشیده می‌شوند: بسیاری برای حفظ سلامت خود این روش تغذیه را انتخاب می‌کنند، افرادی برای دفاع از حقوق حیوانات به گیاهخواری روی می‌آورند و بسیاری از مردم هم به دلایل محیط زیستی گیاهخواری را انتخاب می‌کنند.

زهرا قاسمی برزین در کتاب فواید گیاهخواری درباره انواع شیوه‌های تغذیه گیاهی توضیح داده است و به اصلاح باورهای غلطی پرداخته است که در مورد گیاهخورای وجود دارد. این کار با استناد به مطالعات جدید علمی و پژوهش‌های معتبر صورت گرفته است.

کتاب فواید گیاهخواری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به گیاهخوار شدن فکر می‌کنید، به حفظ سلامتتان اهمیت می‌دهید و یا دوست دارید درباره سبک زندگی و تغذیه گیاهخواری بیشتر بدانید این کتاب می‌تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فواید گیاهخواری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۷۹۷۶-۰۸-۱

پویا
۱۴۰۰/۰۷/۲۳

کتاب خوبیه به عنوان منبع اولیه میشه ازش استفاده کرد کلا دو کتاب در مورد گیاهخواری در طاقچه هست همینم غنیمت میداریم

سپیده
۱۴۰۲/۰۳/۱۳

کتاب کوتاه و مفیدیه، به همه، مخصوصاً دوستانی که کنجکاوند تا از گیاهخواری بدانند و شروع کنند پیشنهاد می کنم، زبان ساده و علمی ای دارد،واقعاً عالی بود!

قابلمه را فراموش کن! (اگر می‌خواهی سالم شوی و عمر طولانی داشته باشی)تصویر جلد کتاب قابلمه را فراموش کن! (اگر می‌خواهی سالم شوی و عمر طولانی داشته باشی)
هلموت واندمیکر
می خواهی سالم شوی؟ قابلمه‌ را فراموش کن!تصویر جلد کتاب می خواهی سالم شوی؟ قابلمه‌ را فراموش کن!
سیدماشاالله فرخنده
غذای خام به جای پختهتصویر جلد کتاب غذای خام به جای پخته
هلموت واندمیکر
نخود برتر از گوشتتصویر جلد کتاب نخود برتر از گوشت
رضا حق‌پرست
بیماری های کودکانتصویر جلد کتاب بیماری های کودکان
ترزا کیلگور
پرورش سبزی در باغچه و آپارتمان + فواید سبزیتصویر جلد کتاب پرورش سبزی در باغچه و آپارتمان + فواید سبزی
وحید شهبازی
نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی حرکت‌درمانی در آب: نرمش و تندرستی (۶)تصویر جلد کتاب نرمش‌های اصلاحی ویژه‌ی حرکت‌درمانی در آب: نرمش و تندرستی (۶)
جمشید مهریار
تایید اقاله قراردادتصویر جلد کتاب تایید اقاله قرارداد
عماد نمرودی
درمان های فوری؛ اورژانستصویر جلد کتاب درمان های فوری؛ اورژانس
محمدرسول دریایی
خواص برخی میوه ها، سبزیجات و گیاهانتصویر جلد کتاب خواص  برخی میوه ها، سبزیجات و گیاهان
سید راشد اخوت
غذاهای بیست دقیقه ایتصویر جلد کتاب غذاهای بیست دقیقه ای
سمیه حبیبی
تأثیر نیروی مغناطیسی بر درمان بیماری‌هاتصویر جلد کتاب تأثیر نیروی مغناطیسی بر درمان بیماری‌ها
ام تی سانتوانی
اکسیر جوانی؛ رازهایی درباره‌ی سلامتی، شادابی، جوانی و طول عمرتصویر جلد کتاب اکسیر جوانی؛ رازهایی درباره‌ی سلامتی، شادابی، جوانی و طول عمر
مهمت آز
تناسب اندام با حرکات موزون و شادتصویر جلد کتاب تناسب اندام با حرکات موزون و شاد