معرفی و دانلود کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور)subscriptionAvailable

کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور)

۴.۲ امتیاز(از ۳۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور)

کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور) نوشته مو ویلمس و شریس مریکال هارپر ترجمه آناهیتا حضرتی کیاوندانی است. کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور) را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

درباره کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور)

در این کتاب می‌خوانید چطور یک دکمه‌ی به درد نخور تبدیل به یک دکمه‌ی به درد بخور می‌شود. زرد قناری دکمه‌ای قرمز پیدا می‌کند که وقتی فشارش می‌دهد، هیچ اتفاقی نمی‌افتد! اما وقتی پرآبی و پر قرمزی دکمه را فشار می‌دهند، یک اتفاق می‌افتد. حالا زردقناری عصبانی است و دوستانش سعی دارند آرامش کنند چون آن‌ها دکمه را دوست دارند.

خواندن کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان علاقه‌مند به داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببیا کتاب بخوانیم؛ دکمه‌ به درد نخور (بخور)
موضوعداستان کودک و نوجوانان

۱۳۹۹/۱۲/۲۳

خوب بود🙂

MMahdiGhafuri
۱۴۰۱/۰۱/۰۱

#۶۶ "دینگ!" تا حالا ندیده بودم یک دکمه‌ی به درد نخور (یا بخور!) این‌قدر ذهن همه را به خودش مشغول کند! در این داستان جالب از مجموعه "بیا کتاب بخوانیم"، مو ویلمس تنها با یک دکمه، احساسات مختلف (ناراحتی، خوشحالی، عصبانیت،...بیشتر

حنانه
۱۴۰۲/۰۷/۱۳

همونطور که دکمه به هیچ دردی نمیخورد این کتاب هم به هیچ دردی نمیخوره!

۱۴۰۳/۰۲/۰۳

مناسب دخترم که ۸ساله است نبود

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۱/۱۲

اگر با هیجان و تقلید صدا برای کودک بخونی براش بامزه میشه،در غیر این صورت برعکس میشه

فرعیسم
۱۴۰۲/۱۲/۲۳

جالب بودن یا نبودن این داستان،کاملا به توانایی کسی که میخونتش بستگی داره. اگه بتونه با تقلید صدا و هیجان بخونه عالیه‌. پسر من خیلی خندید

zahra26
۱۴۰۲/۰۷/۳۰