کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی) سروش دشتی‌رحمت‌آبادی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی)

کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی)

معرفی کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی)

کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی) نوشته سروش دشتی رحمت‌آبادی و سیاوش ملایی یکی از کتاب‌های مجموعه نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش است. نظام آموزش و پرورش کشور، به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور نیازمند نیروهای متخصص و باتجربه است. بر این اساس هر ساله آموزش و پرورش کشور جهت جایگزین کردن افراد بازنشسته با نیروی جوان و تحصیلکرده، آزمون استخدامی را برگزار می‌کند، تا با انتخاب جوانان شایسته و متخصص نظام آموزش کشور را پربارتر و کارآمدتر کند.

انتشارات نویسندگان آزاد نیز با استفاده از نویسندگان با تجربه و کتاب‌های جامع نمونه سؤالات استخدامی آموزش و پرورش را براساس نمونه سؤالات دوره‌های گذشته و منابع معرفی شده و سرفصل‌های هر رشته آماده و منتشر کرده است.

کتاب هنرآموز حرفه و فن مکانیک خودرو (عمومی و تخصصی) به متقاضی شرکت در آزمون کمک می‌کند با دیدی باز و استفاده از تجربیات افراد آگاه و متخصص آماده شرکت در این آزمون شود.

خواندن مجموعه کتاب‌های نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب‌ها را به علاقه‌مندان به شرکت در آزمون آموزش و پرورش پیشنهاد می‌کنیم.

۱۴۰۳/۰۵/۱۵

افتضاح

نماز شب کلید سعادت
سید زمان حسینی
درآمدی به اخلاق زیست محیطی در اسلام
علی اسماعیلی ایولی
بلاک چین و رمز ارزها
حسن فضلی
بازشناختی از مجموعه‌ها و خدمات اطلاعاتی (جلد سوم)
رحمت الله فتاحی
طراحی سیستم های خورشیدی با استفاده از MATLAB
تامر خطیب
زانو B؛ (1404)
فرزاد وثوقی
ما تمامش می‌ کنیم (خلاصه کتاب)
کالین هوور
آسمان دفتر من است
سیدقاسم حسینی
مدل سازی و کنترل سیستم های عصبی - عضلانی
فرزاد توحیدخواه
پادشاهی قباد (شیرویه)، اردشیر، گراز (فرائین)، بوراندخت، آزرمدخت، فرخزاد، یزدگرد شهریار
ابوالقاسم فردوسی
مکالمات اقیانوسی