معرفی و دانلود کتاب هنرآموز حسابداری pdf + خلاصه رایگان

کتاب هنرآموز حسابداری

۲.۶ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هنرآموز حسابداری

کتاب هنرآموز حسابداری نوشته عباس دوستی محمدی یکی از کتاب‌های مجموعه نمونه سوالات استخدامی آموزش و پرورش است. نظام آموزش و پرورش کشور، به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی کشور نیازمند نیروهای متخصص و باتجربه است. بر این اساس هر ساله آموزش و پرورش کشور جهت جایگزین کردن افراد بازنشسته با نیروی جوان و تحصیلکرده، آزمون استخدامی را برگزار می‌کند، تا با انتخاب جوانان شایسته و متخصص نظام آموزش کشور را پربارتر و کارآمدتر کند.

انتشارات نویسندگان آزاد نیز با استفاده از نویسندگان با تجربه و کتاب‌های جامع نمونه سؤالات استخدامی آموزش و پرورش را براساس نمونه سؤالات دوره‌های گذشته و منابع معرفی شده و سرفصل‌های هر رشته آماده و منتشر کرده است.

این کتاب به متقاضی شرکت در آزمون کمک می‌کند با دیدی باز و استفاده از تجربیات افراد آگاه و متخصص آماده شرکت در این آزمون شود.

خواندن مجموعه کتاب‌های نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب‌ها را به علاقه‌مندان به شرکت در آزمون آموزش و پرورش پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هنرآموز حسابداری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهنرآموز حسابداری
موضوعاقتصاد
نویسندهعباس دوستی‌محمدی
انتشاراتانتشارات نویسندگان آزاد
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۰۸/۱۲
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه نمونه سوالات آزمون استخدامی آموزش و پرورش

۱۴۰۴/۱۲/۰۹

تازه میخوام بخرم من مدرکم کاردانی حسابداری هست اگه این کتاب را بخونم میتونم آزمون استخدامی بدم؟ میشه کاری کنم که تو شهر خودمون شاغل شم؟ میشه به صورت قراردادی استخدام شد و ۳٠ سال پشت سر هم نرفت سر کار؟

قوانین و مقررات تخلفات اداری
مجموعه قوانین و مقررات بیمه