کتاب من و زندگی با هیولای درون
معرفی کتاب من و زندگی با هیولای درون
کتاب من و زندگی با هیولای درون نوشتهٔ بو آیسبت و ترجمهٔ اعظم جوزدانی است. نشر سیزده این کتاب را روانهٔ بازار کرده است؛ کتابی درمورد سندرم اضطراب.
درباره کتاب من و زندگی با هیولای درون
کتاب من و زندگی با هیولای درون حاوی رهنمونهایی تصویری برای مهار حملات اضطراب است. این کتاب که درمورد حملههای سراسیمهزا به زبان ساده سخن گفته است، ۱۱ فصل دارد. نویسنده گفته است که بیشتر افرادی که از سندرم اضطراب رنج میبرند، اولین حملهشان را بهخوبی به یاد میآورند؛ حملهای طاقتفرسا و بسیار وحشتآور که تا مدتها در ذهن باقی میماند. بو آیسبت گفته است که کتاب حاضر قرار نیست جایگزینی برای مددکاران حرفهای باشد. او قصد دارد در جایگاه یک فرد نجاتیافته، به افرادی مانند خودش که رنج ناشی از این بیماری را کشیدهاند، اطلاعات و تمرینهایی را انتقال دهد که برای رهایی از حملههای اضطراب کمک بسیاری به آنها میکند و امیدوار است این اطلاعات با سرعت و بهسادگی و بدون نیاز به تجهیزات پیچیده و تنها با استفاده از نقاشیها و تصاویر به مخاطبان منتقل شود.
خواندن کتاب من و زندگی با هیولای درون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان و بزرگسالان پیشنهاد میکنیم.
مطمئن نیستم این کتاب کمیک باشه؛ این کتاب یه راهنمای تصویریه برای بیماری اختلال اضطراب؛ نویسنده ی کتاب یه تصویرگر موفقه که خودش به این بیماری دچار شده و بعد از خوب شدن این راهنما رو با مهارت خودش برای
کتاب همون چیز هایی رو که از قبل میدونستم و در کتاب های روانشناسی خونده بودم رو با لحنِ ساده تر و قابل فهم تری بازگو کرده بود.و قصدِ نویسنده این هست عوام بتونن این کتاب رو بخونند و درکش
"بعضی از افراد هستن که بیشتر از دیگران میتونن بهت کمک کنن" این کتاب برای من جزو اون افراده 💙💚💛💜 با تمام جونم خوندمش باهاش اشک ریختم و جرعه جرعه شو سرکشیدم :) اینم ادامه ستاره هاش 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟... ممنون از فروغ@ بابت کامنت
عالی بود .من حمله اضطرابی رو تجربه کردم و واقعا میدونم چقدر دردناک و ترسناکه از ته قلبم آرزو میکنم هیچکس مجبور به تحملش برای طولانی مدت نباشه. خوشبختانه من از پسش براومدم.هر چند اضطراب فراگیر بخشی از زندگیمه اما
آخه چقد بامزه بود این کتاب، در عین حال کاربردی... من هم خودم خوندم هم هدیه برا دوستم گرفتم، حتما بخونید 😊
برای شناخت ابتدایی اختلال اضطراب بسیار مناسبه همچنین راهکارهای پیشنهادیش در بیشتر موارد کاربردیه. هم برای کسانی که خودشون این سندروم رو دارند و هم کسانی که در اطرافشون چنین کسی هست کتاب خوب و مفیدیه.
امروزه که همه ی ما ، در مدرسه ، دانشگاه ،محیط کار و گاها خانواده استرس و اظطراب رو به نحوی ،کم یا زیاد احساس میکنیم و همه روزه باهاش درگیریم ، خوندن این کتاب میتونه کمکی عالی برای مبارزه
برای کسی مثل من که درگیرشم واقعا کار ساز بود ❤
""وقتی بتونید احساساتتون نسبت به خودتون رو تغییر بدید، اونوقت میتونید نوع نگاهتون به هیولا رو هم تغییر بدین."" به نظر من مخاطب این کتاب فقط نوجوونا نیستن؛ خیلی خوب بود.
برخلاف برخی از دوستان که نوشته بودن کتاب مناسب بچه هاس به نظرم یه کتاب کوتاه و ساده و کاربردی برای کنترل اضطراب و حتی مشکلات دیگه روحی مثل افسردگی هست و بخاطر ساده سازی و تصویرسازیهای بامزه بیشتر توی