کتاب انسان برتر
معرفی کتاب انسان برتر
کتاب انسان برتر نوشته رضا رنجبر است. در عصر سرعت افرادی خواهان زندگی بهتر هستند که در مسیر هوشیاری و آگاهی گام بر میدارند، با نگرشی فوقالعاده در جستجوی رمز و راز برتری انسانهای برترند و برای هوشمندانه زیستن پیوسته در حال یادگیری هستند. این کتاب راه و روش این افراد را به شما یاد میدهد.
درباره کتاب انسان برتر
انسانها، بزرگ و برتر به دنیا نمیآیند بلکه در دنیا، بزرگ و برتر میشوند، اگر مایل هستید خودکفا و مستقل باشید باید پردههای ابهام را کنار بزنید تا به اسرار برتری افراد خود ساخته پی ببرید، افرادی که هرگز زندگیشان را به دست قضا و قدر نسپردند، آگاهانه رویاهای بزرگ در سر پروراندند، به دنبال هدفهای باشکوه رفتند، به نتایج بزرگی رسیدند و سهم مهمی در پیشرفت جامعه بشری ایـفا کردند، مهمتر اینکه هر یک از آنان برای من و شما مـعـلمی بودند.
اگر به دنبال کامیابی و راهی هموار هستید اکنون زمان آن رسیده که آستین بالا بزنید به طور جدی و صادقانه با حقایق زندگیتان روبرو شوید و آنها را ارزیابی کنید تا به نتایج دلخواه برسید، تنها کافیست با دلی عاشق، ذهنی پرسشگر بدون نقاب راهی این سفر شوید و بگذارید بزرگترین شادی سفرتان «عـشـق ورزی» باشد، چرا که انسانِ عاشق گذشته از عنصر نثار کردن به صفات دیگری چون: احترام ، انضباط، ایمان، دلسوزی ، دانایی و احساس مسئولیت آراسته است.
اگر در این مسیر، مسئولیت زندگی توام با آگاهی را بر عهده بگیرید و از درون، به سمت ریشهها حرکت کنید، با انسانهای سرآمد و برتری آشنا میشوید که زندگیشان نمونهای از هدف گذاری، تلاش ، پشتکار و نهایتاً دست یافتن به هدف اولیه بوده است و چناچه شما شکارچی خوبی باشید و لحظات و پندهای نابی از اعمال این افراد را شکار کنید، فرصت نیک را به بخت نیک بدل ساختهاید و در شاهراه موفقیت، سرنوشت خودتان را رقم میزنید.
هدف این کتاب بر این پایه استوار است که زمام امور زندگی خویش را به عقل و درایت بسپارید، به حقیقت خود پی ببرید و در نهایت به انسان برتر برسید.
خواندن کتاب انسان برتر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال موفقیت هستند پیشنهاد میکنیم