کتاب پناه بر رؤیا
معرفی کتاب پناه بر رؤیا
کتاب پناه بر رؤیا مجموعه داستان از نویسندگان مختلف است که با کوشش سیروس همتی گردآوری شده است. در این اثر داستانهایی از سما اسکندری، سمانه حبیب پور، الهام خوانساری، دینا محمدی، نیلوفر همتی و سیروس همتی میخوانیم.
درباره کتاب پناه بر رؤیا
مجموعه داستان پناه بر رویا تازهترین اثر داستانی نشر نیستان است. داستانهای این اثر برگرفته از آثار هنرجویان کارگاه آکادمی داستان نیستان است که با سرپرستی سیروس همتی برگزار شد. در این اثر هشت داستان کوتاه را میخوانیم که همگی با نگاهی نو و بدیع به مسائل نگریستهاند. علاوه بر آن، زبان محاورهای نیز یکی از ویژگیهای بارز داستانهای این مجموعه است. ضمن اینکه طنزی ظریف نیز در تمام داستانها به چشم میخورد.
کتاب پناه بر رؤیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از طرفداران داستان کوتاه ایرانی هستید، خواندن این کتاب را به شما پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب پناه بر رؤیا
شما... شما کی هستین؟
انگار که یه سرب داغزده باشن به تنم،
من... منو نمیشناسی؟! خیلی این حرفش بهم برخورد، شیطون میگفت همینجا ولش کن برو، تازه آدرسشو هم لو بده، زنیکهٔ... استغفرالله.
رو کردم بهش؛ چطور منو نمیشناسی؟ همه عالم منو میشناسن. دهکی، مارو باش تو خونه کی داریم مراقبتهای ویژه انجام میدیم.
زن انگار که دیگه نمیتونست دردشو تحمل کنه، فقط جیغ میکشید، منم که خداییش نمیتونستم واسهش کاری کنم. آخه تو این خونه کوچیک ته روستا کسی پیداش نبود. اونقدر درگیر جیغ و داد این زنیکه شده بودم که اصلا یادم رفت اینجا چه خبره...!
بله! آقای ردا بلند اومد، بالاخره جاشو پیدا کرد، با عجله اومد داخل اتاق و گفت: «میدونی چقدر دارم اینور، اونور ول میچرخم؟!»
چشمش خورد به من؛
به به... شما هم که اینجایی، داری داستانو تعریف میکنی هان! فقط حواستو جمع کن با کلیات باشه، جزئیاتو بسپار به من.
اینقدر بدم میآد با من اینجوری رفتار میکنن، هیچ کی واسه من و قصهم ارزش قائل نمیشه، شانس آوردین آدم قهرویی نیستم، وگرنه تا حالا صد دفعه میذاشتم میرفتم.