معرفی و دانلود کتاب روش‌های ترغیب دختران سوم ابتدایی به نماز pdf + خلاصه رایگان

ویژه‌ی معلمان و مربیان

۲.۳(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب روش‌های ترغیب دختران سوم ابتدایی به نماز

کتاب روش‌های ترغیب دختران سوم ابتدایی به نماز نوشته محمد کاظمی ویژه‌ی معلمان و مربیان دوره ابتدایی است.

ستاد اقامه‌ نماز با هدف تعلیم و ترویج فرهنگ اقامه نماز، شناسایی و بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های جامعه در امر اقامه نماز، برنامه‌ریزی و ارزیابی مستمر عملکرد دستگاه‌های اجرایی در امر اقامه نماز و تشویق کودکان از سنین پایین به این امر مهم واجب اقدام به انتشار کتاب‌هایی با موضوع نماز کرده است. این کتاب‌ها در قالب شعر و داستان با تصاویر جذاب برای آموزش کودکان نوشته شده است.

در دنیای امروز که نسل به نسل کودکان از دین دور می‌شوند کتاب‌های ستاد اقامه‌ نماز نور روشنی است برای امید به آینده.

کتاب‌ روش‌های ترغیب دختران سوم ابتدایی به نماز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام والدین و مربیانی که دغدغه تربیت دینی کودکان را دارند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روش‌های ترغیب دختران سوم ابتدایی به نماز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروش‌های ترغیب دختران سوم ابتدایی به نماز
عنوان دیگرویژه‌ی معلمان و مربیان
موضوعنظریه‌های آموزش و پرورش، کلیات اسلام
نویسندهمحمد کاظمی
انتشاراتستاد اقامه نماز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۷/۲۰
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
آغازی برای پروازتصویر جلد کتاب آغازی برای پرواز
سیدعلیرضا تراشیون
آشنایی با دنیای نوجوانان؛ ویژگی های دوران نوجوانیتصویر جلد کتاب آشنایی با دنیای نوجوانان؛ ویژگی های دوران نوجوانی
ابراهیم اخوی
شادی و نشاط؛ آموزش قرآن همراه با فعال‌کردن انواع ابزار نشاط (جلد اول)تصویر جلد کتاب شادی و نشاط؛ آموزش قرآن همراه با فعال‌کردن انواع ابزار نشاط (جلد اول)
اصول دین نوجوانتصویر جلد کتاب اصول دین نوجوان
علی شعیبی
مجموعه مسابقات کلاسی (جلد اول)تصویر جلد کتاب مجموعه مسابقات کلاسی (جلد اول)
گسترش خوبی‌هاتصویر جلد کتاب گسترش خوبی‌ها
میل به خوبی‌هاتصویر جلد کتاب میل به خوبی‌ها
مدرسه دانشجویی قرآن و عترت علیهم‌السلام دانشگاه تهران
مجموعه مسابقات کلاسی (جلد دوم)تصویر جلد کتاب مجموعه مسابقات کلاسی (جلد دوم)
مهارت معلمیتصویر جلد کتاب مهارت معلمی
محسن قرائتی
اردو، ماجرای من است (دفتر دوم)تصویر جلد کتاب اردو، ماجرای من است (دفتر دوم)
حامد تقدیری
روش و فنون تدریستصویر جلد کتاب روش و فنون تدریس
مرجان بهزادفر
والد سومتصویر جلد کتاب والد سوم
سیدعلیرضا تراشیون
مجموعه مسابقات کلاسی (جلد سوم)تصویر جلد کتاب مجموعه مسابقات کلاسی (جلد سوم)
بی‌نمازها خوشبخت‌ترند!؟تصویر جلد کتاب بی‌نمازها خوشبخت‌ترند!؟
فاطمه دولتی
مهارت‌های خیرگزینیتصویر جلد کتاب مهارت‌های خیرگزینی
احمدرضا اخوت
معرفت شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۱)تصویر جلد کتاب معرفت شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۱)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
آشنایی با دنیای نوجوانان؛ مشکلات نوجوانتصویر جلد کتاب آشنایی با دنیای نوجوانان؛ مشکلات نوجوان
ابراهیم اخوی
بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای کلاس فارسی (املا)
رضاعلی نوروزی
مهارت‌های ارتباط موثر در سیره امام رضا (ع)تصویر جلد کتاب مهارت‌های ارتباط موثر در سیره امام رضا (ع)
علی جانفزا