کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی
معرفی کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی
پرورش هفتگی نیروی مغزی نوشته بیل لوکاس است که ۵۲ شگرد افزایش هوش را به شما معرفی میکند.
آیا تا بهحال فکر کردهاید هنگامی که از ذهنتان استفاده میکنید چه اتفاقی میافتد؟ هنگام فکر کردن در مورد حل یک مسيله کوشش برای بهیادآوردن نام کسی و یا آموزش یک مهارت جدید، در مغز شما چه میگذرد؟ اگر پاسخ این پرسشها را میدانستید با شگفتانگیزترین و خارق العادهترین بخش وجودتان یعنی ذهنتان بیشتر آشنا میشدید.
درباره کتاب پرورش هفتگی نیروی مغز
بیل لوکاس در این کتاب به شما میآموزد که هوش و ذهن چیز ثابتی نیست و ما همیشه میتوانیم بیاموزیم که هوشمندتر باشیم و این که هوشیاری مجموعه ذهنی ما و شیوهای که برای برخورد با یک کار اتخاذ میکنیم ما را قادر میکند که از ذهن خود بیشتر و بیشتر بهره بگیریم.
۵۲ گام ذکر شده در این کتاب مجموعه کاملی از شیوههای مفید بهکارگیری ذهن را به شما نشان میدهد. میتوانید هر هفته یک شگرد را تجربه کنید یا ممکن است ترجیح بدهید که به نحو آسانتری این شگردها را مرور کنید و یا در یک رژیم سخت همزمان انجام چند شگرد را به عهده بگیرید.
انجام هر گام شامل چند مرحله است که در صفحات مشخص شدهاند و در طی کردن مدارج مرتبط کمک میکنن. هر رویکردی را بهکار بگیرید، این کتاب به شما میآموزد که در باقی عمر خود چگونه موثرتر یادبگیرید.
خواندن کتاب پرورش هفتگی نیروی مغزی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر میخواهید نیروی ذهنی و هوش خود را تقویت کنید، این کتاب به شما کمک خواهد کرد.
بسیار عالی، کارآمد، کاربردی و مفید و جالب❤