کتاب یادگیری 9 Adobe Connect
معرفی کتاب یادگیری 9 Adobe Connect
کتاب یادگیری 9 Adobe Connect نوشته جواد وحیدی و جواد تیرگریان نرم افزار 9 Adobe Connect و نحوه ایجاد و میزبانی موفقیتآمیز جلسات وب، کلاسهای مجازی و وبینارها با این نرم افزار را معرفی میکند.
سازمانها و مؤسسات جهانی مدرن و امروزی نیاز به همکاری مؤثر بهمنظور بهرهوری دارند.
امروزه در عصری زندگی میکنیم که در آن کمپانیهایی که به گستردگی قارهها هستند، نیاز به روشی مؤثر برای اشتراک گذاری، بحثوجدل بر روی تعداد بیشماری از ایدهها بدون توجه به موقعیت مکانیشان دارند.
ابزارهای کنفرانس کاربران را قادر میسازد که بهرهبرداری خودشان را افزایش دهند و ارتباطات بین خود را با کمک عملکرد این ابزارها را که شامل تجارت محاورهای مولتیمدیا میشود، بهبود بخشند.
یکی از پیشرفتهترین این ابزارهای کنفرانس و پیش رو بازار Adobe Connect است.
این نرمافزار دارای قابلیتهای گوناگونی است ازجمله اشتراک صدا و تصور، اشتراک فایل، ضبط جلسات، مدیریت کاربران پیشرفته و غیره که آن را تبدیل به یک ابزار عالی میسازد که کمک میکند تا محتوای تان را به بهترین و مؤثرترین روش مدیریت و ارائه نمایید.
مباحث کتاب از این قرار است:
فصل۱، شروع کار با نرمافزار AC، که موارد اساسی نرمافزار را پوشش میدهد. پس از این فصل قادر خواهید بود که با نرمافزار کار کنید.
فصل۲، ایجاد یک اتاق جلسه AC، که به ما آموزش خواهد داد چگونه یک اتاق جلسهای ایجاد کنیم، چگونه شرکتکنندگان جلسه را مدیریت کنیم و چگونه دعوتنامه برای شرکتکنندگان در کلاس ارسال کنیم.
فصل۳، مدیریت اتاق جلسات AC، که به ما آموزش خواهد داد چگونه تنظیمات مختلف یک اتاق جلسه را انجام دهیم.
فصل۴، سفارشیسازی محیط دیداری جلسه، که آموزشهایی را در زمینه ایجاد نمونه و template جلسات و سفارشیسازی نرمافزار خواهیم داشت.
فصل۵، کتابخانه محتوا، که راجع به استفاده از ویژگیهای کتابخانه محتوا بحث خواهد نمود.
فصل۶، نگاه اجمالی به یک اتاق جلسه، شامل ویژگیها و کاربردهای آن.
فصل۷، اشتراکگذاری ارائهها
فصل۸ ، روش استفاده از ویژگی تخته وایت برد
فصل۹، روش استفاده از اشتراکگذاری صفحهنمایش
فصل۱۰، سفارشیسازی Pod، که ما را با لغو Pod، تنظیمات Pod و روش مدیریت Pod آشنا خواهد ساخت.
فصل۱۱، سفارشیسازی و ذخیرهسازی لایهها، راهنماییهایی در زمینه ایجاد و مدیریت لایهای اتاق جلسه ایجاد خواهد کرد.
فصل۱۲، ضبط جلسات AC
فصل۱۳، اشتراکگذاری فایل، همهپرسیها، و لینک صفحات وب
فصل۱۴، مدیریت پیامهای متنی و سؤالات
فصل۱۵، استفاده از صوت و تصویر
فصل۱۶، استفاده از اتاقهای تنفس و وقت آزاد
فصل17، مجتمع سازی با نرمافزار outlook و دیگر نرمافزارها
فصل18، ایجاد و مدیریت رویدادهای AC
ابزاری که برای این کتاب نیاز است.
میتوانید یک اکانت رایگان Adobe Connect ثبتنام کنید و بهمنظور استفاده موفق از یک اتاق جلسه باید یک ارتباط اینترنتی داشته باشید و یک مرورگر مانند Chrome، Firefox، غیره و یک نسخه از Flash player، حداقل نیازمندیها برای Adobe Connect8 فلش پلیر 10.1 و نسخه 10.3 برای Adobe Connect9 است.
خواندن کتاب یادگیری 9 Adobe Connect را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
یادگیری این کتاب به اساتید، معلمان، مربیان آموزشگاهها، دانشجویان، دانشآموزان و کاربرانی که خواهان استفاده از این نرمافزار جهت جلسات اینترنتی، آموزش مجازی ( ایجاد کلاس های مجازی) وبنیارها، و همچنین کسانی که به دنبال یادگیری Connect و سرعت بخشیدن استفاده از قابلیتهای نرمافزار و بهبود عملکرد و افزایش مهارتهایشان است، پیشنهاد میشود.