دانلود و خرید کتاب کلیات تاریخ و تمدن هند کریم نجفی برزگر
تصویر جلد کتاب کلیات تاریخ و تمدن هند

کتاب کلیات تاریخ و تمدن هند

معرفی کتاب کلیات تاریخ و تمدن هند

کتاب کلیات تاریخ و تمدن هند نوشته کریم نجفی برزگر یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات دانشگاه پیام نور است که برای تدریس در رشته تاریخ این دانشگاه طراحی و تدوین شده است.

دانشگاه پیام نور در سال ۱۳۷۶ تاسیس شد. این دانشگاه یک سازمان مرکزی در تهران و واحدهایی در سراسر کشور دارد. روش آموزش دانشگاه پیام نور بر اساس آموزش از راه دور و نیمه‌حضوری است.

رشته‌های مختلفی از علوم انسانی، ریاضی، تجربی، تربیت بدنی و... در این دانشگاه تدریس می‌شوند. کتاب‌های انتشارات دانشگاه پیام نور توسط اساتید متخصص نوشته شده‌اند. این کتاب‌ها از یک ساختار واحد پیروی می‌کنند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تقریبا دانشجو را از حضور استاد بی‌نیاز می‌کنند.

کتاب تخصصی کلیات تاریخ و تمدن هند هم یکی از کتاب‌های کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران است.

A@j
۱۴۰۰/۰۸/۰۶

سلام چرا این کتاب را نمیشه سرچ کرد

اوخو
۱۳۹۹/۰۹/۱۸

با افتخار بخش درخشان تاریخ هند مربوط به حضور ترکان بابور در هند هست .... افتخار میکنم

تاریخ تحولات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ایران از زوال ایلخانان تا آغاز حکومت صفویان
بدرالسادات علیزاده‌مقدم
بافته موی مادربزرگ
آلینا برونسکی
چرا کودک من انگشت می مکد، ناخن می جود، شب ادراری دارد
سهیلا خزاعی
تشخیص و معاینه (بخش سوم و پایانی)
سیده نسیبه ساداتی
زندگی در رویا
آرمان اصغری آقبلاغ
پینوروبو می خواهد ابرقهرمان شود
آلوارو کولومر
ت‍اری‍خ‌ س‍ی‍اس‍ی‌، اج‍ت‍م‍اع‍ی‌، اق‍ت‍ص‍ادی‌ و ف‍ره‍ن‍گ‍ی‌ ای‍ران‌ در دوره‌ س‍ام‍ان‍ی‍ان‌، دی‍ل‍م‍ی‍ان‌ و غ‍زن‍وی‍ان‌
برات دهمرده
آخرین خنده