کتاب نگارش دانشگاهی؛ مقاله نویسی سیدعلی‌اصغر سلطانی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب نگارش دانشگاهی؛ مقاله نویسی

کتاب نگارش دانشگاهی؛ مقاله نویسی

معرفی کتاب نگارش دانشگاهی؛ مقاله نویسی

بعد از «کتاب نگارش دانشگاهی: پاراگراف‌نویسی»، کتاب حاضر جلد دوم از مجموعۀ نگارش دانشگاهی نوشته سید علی اصغر سلطانی است که به آموزش اصول و روش‌های نگارش مقالات کوتاهِ دانشگاهی اختصاص دارد.

درباره کتاب نگارش دانشگاهی؛ مقاله‌نویسی

این کتاب که در نوع خود بی‌نظیر است، مبتنی بر اصول رتوریک، در بخش اول و دوم، ساختمان و انواع مقالات کوتاه را به شکلی ساده و کاربردی همراه با مثال‌های متعدد تشریح می‌کند. در بخش سوم نیز نشان داده می‌شود چطور می‌توان مقالات کوتاه را بسط داده، به سوی مقالات طولانی‌تر حرکت کرد. داستان‌نویسی و ادبیات نمایشی را که کنار بگذرایم، این کتاب در همۀ انواع دیگر نگارش از جملۀ نگارش علمی و دانشگاهی، نگارش ژورنالیستی، گزارش‌نویسی، نقدنویسی و همۀ انواع نگارش عمومی کاربرد دارد.

خواندن کتاب نگارش دانشگاهی؛ مقاله‌نویسی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

همه دانشجویان و پژوهشگران جوانی که به تازگی وارد عرصه نگارش مقالات علمی و پزوهشی شده‌اند.

اصغر خوشه
۱۴۰۰/۰۱/۰۸

کتاب خوبی بود فقط باید با حوصله وتمرین خوانده شود

s.a
۱۴۰۴/۰۱/۰۸

کتاب خیلی خوبیه؛ خصوصا برای ما تولیدکنندگان محتوا. من تو کارگاه‌های مقاله‌نویسی‌م به بچه‌ها پیشنهادش می‌دم. خیلی ساده و کاربردی و پله‌به‌پله توضیح داده و پیش رفته. به نظرم اول باید این کتاب علی‌اصغر سلطانی رو خوند و بعد کتاب

- بیشتر
نجیب جلالی
۱۴۰۳/۱۰/۰۳

خوب وعالی بود

Artan99
۱۴۰۳/۰۸/۱۴

کتابی بسیار ضعیف و سرشار از ابهام و غلط نگارشی است. متاسفانه به‌عنوان مرجع دانشگاهی هم استفاده می‌شود.

۱۴۰۱/۱۰/۲۰

اقای غمامی الکی توصیه کرد، بخرید، حرف نو داره، من نخریدم