کتاب نگاه کن من یک مهندسم
معرفی کتاب نگاه کن من یک مهندسم
نگاه کن من یک مهندسم نوشته گروه نویسندگان دی کی با ترجمه حوا میرمحمدیان از مجموعهکتابهای کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت میکند و به او کمک میکند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصهها غرق شود.
درباره کتاب نگاه کن من یک مهندسم
کتاب نگاه کن من یک مهندسم کارهای یک مهندس را توضیح میدهد و چند آزمایش ساده و جذاب به کودک یاد میدهد تا با آن ها مهندس بودن را تجربه کند و از آن لذت ببرد.
کتاب نگاه کن من یک مهندسم کودک را با خودش به دنیای دانستنیهای جذاب میبرد و برای او قصهای جذاب تعریف میکند.
انتشارات دانی که برای کودکان کتابهای داستانی با قصههای جذاب منتشر میکند، از سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسانسازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نموده است
خواندن کتاب نگاه کن من یک مهندسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
والدینی که دوست دارند با خواندن قصه برای کودک خود، تخیل و خلاقیت اورا تقویت کنند، میتوانند از کتاب قصههای مصور و آموزنده دانی بهرهمند شوند.
واقعا کتاب جالبی بود نه تنها سرگرم کننده بود بلکه کاردستی و... هم داشت اعتماد بنفس را بالا میبرد و لذت بخش بود از نویسنده و تصویر گر این کتاب یا بهتر است بگویم این فایل خوب تشکر میکنم با تشکر
عالی من عاشق مهندسی هستم
خیل عالی بود من همه فعالیت هاشو انجام دادم خیلی خوبه خیلی ممنون از طاقچه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
خیلی خوبه⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
خیلی خوبه
خیلی خوبه کاردستی های جالبی داره مناسب 9 سال تا 14 سال هست
عالی برای بچه های کوچک ❤️❤️
عالیه فقط برام سواله؟که چرا کتاب به این خوبی؛صوتی نیست😉😁😆🙌
کاردستی های خوبی یاد می ده . برای بچه های پنج ساله تا ده خوبه . تازه به بازیافت کمک میکنه . خیلی خوبه .😁
چیز های زیادی یاد داد من که می خواهم از فردا همه ی این وسایل ها را به خواهر کوچکم که چهار سالش است یاد بدم