معرفی و دانلود کتاب نگاه کن من یک دانشمندم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نگاه کن من یک دانشمندم

کتاب نگاه کن من یک دانشمندم

۴.۴(از ۱۴ امتیاز)

معرفی کتاب نگاه کن من یک دانشمندم

نگاه کن من یک دانشمندم نوشته گروه نویسندگان دی کی با ترجمه حوا میرمحمدیان از مجموعه‌کتاب‌های کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت می‌کند و به او کمک می‌کند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصه‌ها غرق شود.

درباره کتاب نگاه کن من یک دانشمندم

این کتاب دانشمند بودن را به کودک یاد می‌دهد و به او کمک می‌کند با چندین آزمایش ساده و جذاب مانند یک دانشمند رفتار کند.

کتاب نگاه کن من یک دانشمندم کودک را با خودش به دنیای کشفیات می‌برد  و برای او قصه‌ای جذاب تعریف می‌کند.

انتشارات دانی که برای کودکان کتاب‌های داستانی با قصه‌های جذاب منتشر می‌کند، از سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسان‌سازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نموده است

خواندن کتاب نگاه کن من یک دانشمندم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

والدینی که دوست دارند با خواندن قصه برای کودک خود، تخیل و خلاقیت اورا تقویت کنند، می‌توانند از کتاب قصه‌های مصور و آموزنده دانی بهره‌مند شوند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نگاه کن من یک دانشمندم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:نگاه کن من یک دانشمندم
موضوع:دانستنی‌های کودک و نوجوان