معرفی و دانلود کتاب دانیال و مادربزرگ pdf + خلاصه رایگان

کتاب دانیال و مادربزرگ

۵.۰(از ۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دانیال و مادربزرگ

کتاب دانیال و مادربزرگ نوشته زینب نادی و مهناز قربانی و مجتبی فتحی است. این کتاب داستان های کوتاهی از پسر کوچکی به نام دانیال را روایت می‌کند و در هر داستان کوتاه یک حدیث از امامان و یا پیامبر اسلام آورده می‌شود و بعد از آن داستانی کوتاه فهم حدیث را برای کودک آسان می‌کند.

شناخت احادیث برای شیعیان بسیار مهم است و چه بهتر که این آموزش از کودکی شروع شود، می‌تواند در روح و روان کودک تاثیر بگذارد و از او فردی با ایمان و اخلاق‌مدار  بسازد. احادیث این کتاب بر زندگی روزمره کودک تاثیر می‌گذارد.

خواندن کتاب دانیال و مادربزرگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به والدینی که می‌خواهند کودکی متعهد و متدین تربیت کنند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دانیال و مادربزرگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دانیال و مادربزرگ
قیمت کتاب:۴۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه چهل حدیث، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Star
۱۳۹۹/۱۲/۰۷

بسیار عالی داستان های کوچک و‌زیبا مرتبط با حدیث، برای پسرم هر شب یک داستان از این کتاب می خوانم. ااز این دست کتاب ها بیشتر باید نوشته شود

زندگی با کتابها
توصیه می‌کنم.