کتاب بهداشت صوتی
معرفی کتاب بهداشت صوتی
در کتاب بهداشت صوتی، نوشته مجید طاعتی با نوعی از بهداشت به نام بهداشت حنجره بیشتر آشنا میشوید.
درباره کتاب بهداشت صوتی
مراقبت از حنجره برای همه به ویژه هنرمندانی که از صدای خود استفاده میکنند، بسیار با اهمیت است. در این کتاب نکاتی درباره بهداشت و سلامت حنجره و انواع خوراکیهای مفید و مضر برای این عضو مهم و حیاتی بدن انسان میخوانید.
این کتاب حاصل جمعآوری اطّلاعات از حکیمان و پزشکان طبّ سنّتی اسلامی است و با مطالعه در کتب مختلف طبّ اسلامی مثل طبّ امیرالمؤمنین علیهالسّلام و نیز تجربیات برخی از هنرمندان، مداحان قاریان قرآن معروف که در این زمینه به تجربه خوبی دست پیدا کردهاند، نوشته شده است.
خواندن کتاب بهداشت صوتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه به ویژه کسانی که بیشتر از دیگران از حنجره و صدای خود استفاده میکنند می توانند از توصیههای بهداشتی این کتاب بهرهمند شوند.
بخشی از کتاب بهداشت صوتی
مواد غذایی که باید پرهیز کرد
- کافئین: خشککننده گلو (دخانیات و کافئین).
- انواع ترشیجات و انواع شورها.
- ادویهجات.
- سرخکردنیها.
- چای پررنگ.
- آب یخ و انواع خوراکیهایی که منجمد است مثل بستنی، یخدربهشت و... .
- غذاهای چرب.
- شیرینیجات.
- آجیل.
- سبزیخوردن.
- تهدیگ چرب.
از کارایی گیاهان صحبت شده و آمیختگی زیادی از علوم سنتی و مدرن با هم تلفیق شده تا شما رو گیج کنه! با خوندن این کتاب به سطوح پایه ای از سلامت صوت برخورد میکنید که پر از خشکی افکار
کتاب خوبیه
این کتاب خیلی فراتر از محوریت موضوعیت خودش مفید هست البته یک اشکالی که وارده که اونم بعید میدونم از کتاب باشه بلکه فکر میکنم از خوده برنامه "طاقچه" هست چون من این موضوع رو داخل کتاب دیگه ای هم اینجا