کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد نهم
دویست و بیست قصه مثل برای نوجوانان
معرفی کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد نهم
کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد نهم یک جلد از مجموعه ۱۰ جلدی با همین عنوان است. در این مجموعه محمد میرکیانی، مجموعهای از داستانهای ایرانی را که در گذر زمان تبدیل به یک ضربالمثل شده است را گردآورده است. محمدحسین صلواتیان نیز تصویرگری این کتاب را بر عهده داشته است. این مجموعه، قصه مثلهای بسیاری را برای کودکان در خود دارد.
بعضی از این داستانها از زندگی بزرگان دین و برخی از نوشتهها و آثار ادبی است و برخی دیگر از داستانهای عامیانه و شفاهی برآمده. خواندن داستان ضربالمثلها به کودکان کمک میکند اطلاعات عمومیشان را بالا ببرند و با آگاهی از این جملات کوتاه و پر معنا استفاده کنند.
مجموعه قصه ما مثل شد هم به کودکان آموزش میدهد و هم داستانی جذاب برای آنها روایت میکند به همین دلیل برای مربیان و معلمان که قصد آموزش دارند هم مفید است.
خواندن مجموعه قصه ما مثل شد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان و نوجوانان کنجکاو و علاقهمند به قصه پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصه ما مثل شد؛ جلد نهم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | قصه ما مثل شد؛ جلد نهم |
| عنوان دیگر: | دویست و بیست قصه مثل برای نوجوانان |
| موضوع: | داستان کوتاه، داستان کودک و نوجوانان، دانستنیهای کودک و نوجوان، داستان ایرانی |
| نویسنده: | محمد میرکیانی |
| انتشارات: | به نشر |
| سال انتشار نسخه فیزیکی: | ۱۳۸۴/۰۵/۰۷ |
| فرمت کتاب: | |
| حجم فایل کتاب: | ۵۶.۳ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۰۲۳۰۳۱۲ |
| تعداد صفحهها: | ۱۲۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۴۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه قصه ما مثل شد، مجموعه کتابهای پروانه، مجموعه ضربالمثلهای ایرانی، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

داستان های دیگرش جذاب تر است