معرفی و دانلود کتاب آنابل ملکه‎ی جهنم pdf + خلاصه رایگان

۳.۳ امتیاز(از ۸۶ رأی)
هامون طاهری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آنابل ملکه‎ی جهنم

آنابل ملکه‎ی جهنم نوشته هامون طاهری و تصویرگری آیین محبی‌نژاد است که برای نوجوانان نوشته شده است این کتاب یک آغاز و نه پایان دارد که خودتان می‌توانید با انتخاب‌هایتان به پایانی که می‌خواهید برسید.

درباره کتاب آنابل ملکه‎ی جهنم

امروز روز تولد خواهرتان مری است. صبح که از خواب بیدار می‌شوید می‌بینید که پدر و مادرتان به همراه مری دارند هدیه‌ها را باز می‌کنند وقتی که مری کادوی پدرتان را باز می‌کند عروسکی را می‌بیند که اسم آن را آنابل می‌گذارد و از آن موقع به بعد بدبختی‌هایتان شروع می شود. خواننده در این کتاب می‌تواند خودش انتخاب کند و داستان را پیش ببرد و به پایانی که می‌خواهد برسد.

خواندن کتاب آنابل ملکه‎ی جهنم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه مندان به ادبیات وحشت پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آنابل ملکه‎ی جهنم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآنابل ملکه‎ی جهنم

۱۳۹۹/۰۹/۱۱

ایکاش پولی نمی بود ک همه میتونستند بخونن

I_am_F.H
۱۳۹۹/۰۶/۱۱

این کتاب حاصل نویسندگی یه پسر بچه و تصویرپردازی یه پسر بچه ی دیگه است ،پس ازش توقع آنچنانی نداشته باشید. داستان جذابیت خاصی نداره و تنها جذابیت در اینه که شما میتونی چند جا تصمیم بگیری چیکار کنی که با...بیشتر

Arefeh

۱۳۹۹/۰۹/۰۱

خوب بود ولی تلخ☺😢

Negar
۱۴۰۳/۰۳/۰۷

به نظرم بد نبود . سرگرم کننده بود و در بعضی جاهاش هم ترسناک بود . در کل توصیه میکنم 👍🏻

۱۴۰۲/۱۰/۲۹

۱۴۰۱/۱۱/۰۶

داستان ترسناکیه البته نه خیلی ترسناک به هر حال عالی بود

امیرحسین جعفری
۱۴۰۱/۰۶/۲۴

خیلی بد نبود نسبت به سنشون. منم همسن اینا هستم دارم با دوستم یه کتاب مینویسم حالا نمیخوام اسپویل کنم ولی این کتاب یکم در هم بود ...

Niloofar
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۱۹

وا حالم بد شد من آنابل را تمام قسمت هاش را دیدم دوستانی که طرفدار رمان های ترسناک هستند پیشنهاد میکنم شبح چهل و هشتم را بخوانند ترسناک و فوق العاده هیجان انگیز است ❤️