معرفی و دانلود کتاب در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی pdf + خلاصه رایگان

رفیع افتخار
انتشارات:
به نشر

معرفی کتاب در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی

کتاب در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی نوشته رفیع افتخار، یکی از کتاب‌های مجموعه‌ در هوای انقلاب است. مجموعه ده جلدی در هوای انقلاب برای نوجوانان نوشته شده و انتشارات به‌نشر آن را منتشر کرده است.

در هوای انقلاب مجموعه رمان‌هایی با محوریت انقلاب اسلامی برای نوجوانان است که هر جلد داستانی جذاب و خواندنی از انقلاب را در یکی از شهرهای کشور روایت می‌کند. در هر داستان، خواننده نوجوان همراه یک خانواده می‌شود و با او به شهرش می‌رود تا انقلاب اسلامی و نگاه مردم به این اتفاق بزرگ را در نقاط مختلف ایران در قالب داستان بخواند و درک کند.

در کتاب در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی هم، داستانی جذاب از روزهای انقلاب روایت شده تا نسل امروز با حقیقت دوران پرشکوه این تحول بزرگ آشنا شوند.

خواندن کتاب در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:در هوای انقلاب؛ کت ولیعهدی

۱۴۰۱/۱۲/۰۷

خیلی محشره

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۰/۰۸/۳۰

تو۱۰-۱۱سالگی کتاب را خریدم(چاپی)خوشم نیامد گفتم شاید مشکل از من هست که نوجوان نیستم ولی الان که نوجوان هم شدم باز هم دوستش ندارم. ولی متن واقعا روانی داره و دیگر هیچ.