کتاب آخر شهید میشوی؛ شهید صادق عدالت اکبری (مدافعان حرم ۱۵)
معرفی کتاب آخر شهید میشوی؛ شهید صادق عدالت اکبری (مدافعان حرم ۱۵)
کتاب آخر شهید میشوی؛ شهید صادق عدالت اکبری، جلد پانزدهم از مجموعه مدافعان حرم و نوشته حسین شرفخانلو است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب آخر شهید میشوی؛ شهید صادق عدالت اکبری، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید بزرگ مدافع حرم است.
خواندن کتاب آخر شهید میشوی؛ شهید صادق عدالت اکبری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
سلام یک کتاب خوب از یک انسان فوق العاده و به یاد ماندنی شهید صادق عدالت اکبری که تو خانواده با فرهنگ بزرگ شد و تربیت یافت و به جایگاه خوبش رسید امیدوارم شهیدان به حال ما هم نظری کنند
عالی بود عمو صادق عزیزم دلم برات تنگ شده کاش باز هم بودی 😭😭
کتاب خیلی خوبی بود فقط ای کاش مثل کتاب هایی که درباره ی شهدای دیگه موجود هست، نوحه ی شهادتِ شهید رو کامل توضیح میداد...خدا قوت
خوش بحال این شهید بزرگوار که در حیات خود،شهدا را تشییع و بدرقه کرد و در آخر، خود نیز شریت شهادت نوشید.