کتاب طائر قدس؛ امین کریمی (مدافعان حرم ۱۳)
خواندن نظراتمعرفی کتاب طائر قدس؛ امین کریمی (مدافعان حرم ۱۳)
کتاب طائر قدس؛ امین کریمی، جلد سیزدهم از مجموعه مدافعان حرم و نوشته مریم عرفانیان است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب طائر قدس؛ امین کریمی، روایاتی از زندگی و رشادتهای این شهید بزرگ مدافع حرم است.
خواندن کتاب طائر قدس؛ امین کریمی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
مثل نسیم؛ سیداحسان حاجی حتملو (مدافعان حرم ۹)
اعظمسادات حسینی
تو جای همهی آرزوهایمسمیه گنجی
عمار حلب؛ محمدحسین محمدخانی (مدافعان حرم ۷)محمدعلی جعفری
راز انگشتر فیروزهلیلا نظری گیلانده
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
نحوه زندگی متعادل این شهید بزرگوار بسیار آموزنده بود ، احسنت به خانواده ای که همچنین جوان لایقی را پرورش دادن، خصوصا از اینکه تکریم جایگاه زن از نظر ایشان بسیار اهمیت داشته ....خدا به خانواده گرانقدرشان صبر جمیل عنایت
فوق العاده جذاب و لحن گیرا و دلکش
سلام.این کتاب رو تاسوعای سال ۱۴۰۱خوندم.یک روزه تمومش کردم،نثرکتاب تاحد زیادی روان بود و چینش مطالب خوب بود و میتونست سیر مناسبی رو در ذهن خواننده ایجاد کنه. در مورد خود شهید هم باید بگم ایشون آدم جالبی بودند،ویژگی های شخصیتی
عالی مخصوصا فصل چله عشق بسیار نویسنده این کتاب قلم خوبی داشتند
یکی از قشنگ ترین کتابهایی بود که در مورد شهدا خونده بودم . این کتاب رو روز تولد حضرت زینب (س)خوندم . خوشبحال این شهید که خانم زینب اینقدر بهشون توجه داره
کتا خوبی است مخصوصا فصل «چله عشق» من صوتی کتاب را هم گوش داده ام خیلی تاثیر گذاره بگذارید در بی نهایت🌷
سبک نوشتاری ازاین جهت ک با خاطره همسرشون پایان ندادن داستانو دوستنداشتم و بعد خاطرات همسر ادامه ندادم اما واقعاااا شهید خاصی هستن خوندن کتابشون خالی از لطف نیست
هر فصل این کتاب خواننده را با جنبه ای از شخصیت شهید اشنا می کند و قلم روان و خوبی دارد، من صوتی کتاب را هم گوش داده ام
کتابی روان و بسیارعالی. خداوندتمام شهدارو غریق رحمتهای واسعه خود بگرداند. واجر وصبرعظیم به خانواده ها شون عنایت بفرماید