کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات
معرفی کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات
کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات، داستان کمیک خواندنی از مایکل برگان است. شما فکر میکنید نفرینهای مومیاییها حقیقت داشته باشد؟ جواب در داستان کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات نهفته است.
باربارا شولز برای کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات تصاویر زیبایی آفریده است و فرشید مزینانی داستان را به زبان فارسی ترجمه کرده است.
دربارهی کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات
هزاران سال پیش، پادشاهانی در مصر زندگی میکردند که به آنها فرعون میگفتند. فرعونها به مردم و بردهها دستور داده بودند تا برایشان هرمهای بزرگی بسازند. این هرمها که امروزه به نام اهرام مصر خوانده میشوند، محل دفن پادشاهان بعد از مرگشان است. آنها بدنهایشان را با مواد خاصی مومیایی میکردند تا در طول هزاران سال، جسدشان آسیبی نبیند و تجزیه نشود. علاوه بر این کاهنان در معبدها، بالای سر مومیاییها حاضر میشدند و دعاهایی میخواندند و سنگهایی که طلسمها و نفرینها خاصی داشت نیز در کنار مومیایی میگذاشتند تا کسی نتواند به آنها آسیبی برساند. حالا بعد از گذشت سالها، گروهی از باستانشناسان اروپایی یکی از این مومیاییها را پیدا کردهاند، پادشاه تات... اما چیزی که آنها خبر ندارند این است که نفرین مقبرهی پادشاه تات ممکن است هرآن گریبانشان را بگیرد.. شما چطور فکر میکنید؟
کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن کتابهای کمیک لذت میبرید، حتما کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات را در لیست کتابهایی که باید بخوانید، قرار بدهید.
بخشی از کتاب نفرین مقبرهی پادشاه تات
«مردم محلی به من هشــدار دادند که وارد مقبره نشـوم. آنها از چیزهای وحشـتناکی صـــحبت میکردند که برای دزدان اتفاق مـیافتاد. اما من زندگـی خود را به خطــر انداختم تا به شما عجایب فرعونهای مصـر باستان را نشان بدهم.
از شما خواهش میکنم که بر روی صندلیهای خود بمانید. هیچ اتّفاقی وقتی من مومیایـی را باز کنم نخواهد افتاد.»
«شـــما فکر میکنید چه چیزی داخل آن است؟ طلا؟ جواهرات؟»
«شـــــنیدهام که مومیاییها نفرین شدهاند، ما باید اینجا را ترک کنیم.»
«شاید هم استخوانهای پوسیده قدیمی باشــد. او بیش از ۳۰۰۰ سال است که مرده است.»
خوب و خواندنی بود کتاب مرموز جالبی بود 🤐🙂
سلام خیلی خوشم اومد
خلی عالی بود
با حاله ولی عالی نیست
این کتاب واقعا عالی هستش و خیلی هم مرموز🤔🤔و البته جالب، پیشنهاد میکنم حتما حتما بخونید😊🙂
بی نظیر بود خیلی جالب بود
یکجور هایی علمی ، هیجان انگیز و جالب بود ، مطالعه کنید 👍💕🌷