کتاب چگونه عاقل تر شویم؟
بر اساس درسگفتارهایی از مسعود بسیطی
معرفی کتاب چگونه عاقل تر شویم؟
چگونه عاقل تر شویم کتابی جذاب و کاربردی است که با قلمی خودمانی درباره ی عقل، اهمیت و جایگاه آن در زندگی و راههای عاقل تر شدن توضیح می دهد. این کتاب، مخاطب را تشویق میکند در زندگی روزمره از این ابزار ارزشمند (یعنی عقل) استفاده کند و آثارش را ببیند. خوانندهی این کتاب در نهایت با تفاوت عقل با فکر، هوش، منطق، دانش و تخصص آشنا میشود و یاد میگیرد چه چیزهایی عقل را کم و چه کارهایی آن را افزایش میدهد.
چگونه عاقل تر شویم توسط هیئت تحریره بنیاد علمی فرهنگی محمد(ص) و بر اساس درس گفتارهایی از مسعود بسیطی به رشته تحریر در آمده است.
خواندن کتاب چگونه عاقلتر شویم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به زندگی شادتر و عاقلانهتر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب:
برای اینکه بدونیم تو زندگی، درست پیش میریم یا نه، تصمیمگیریهامون درسته یا نه، به سعادت میرسیم یا نه،
آیا روزی از کارهایی که کردیم، پشیمون میشیم یا نه، فقط کافیه ببینیم چقدر از عقلمون استفاده میکنیم.
این کتاب، به شما کمک میکنه بفهمین چقدر عاقلین و چطور میتونین عاقلتر بشین.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چگونه عاقل تر شویم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | چگونه عاقل تر شویم؟ |
| حجم فایل کتاب: | ۱۳.۷ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۶۶۴۰۱۳۶ |
| تعداد صفحهها: | ۱۲۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۸۰۰۰ تومان |

آشنایی من با این کتاب برمیگرده به دوران راهنماییم؛ زمانیکه مدرسه به عنوان جایزه این کتاب رو به من و تعدادی از دوستانم هدیه داد و من خیلی از این کتاب آموختم.. طوری که الان که دانشجو هستم هم گاهی به...بیشتر
نویسنده ی این کتاب یک مدت استاد ما در دبیرستان بودنند و من خیلی خوشحالم که استادم یک کتاب خیلی عالی در موضوع سواد زندگی انتشار داده مطمئن باشید اگر این کتاب را بخوانید دیدتان نصبت به زندگی کامل عوض...بیشتر
حاضر بودم ۲۰۰ هزار تومان بپردازم ولی یه کتابی که ارزش خوندن داشته باشه بخونم.انگار برای گروه سنی الف نوشته شده بود همش هم از احادیث و موعظه های دینی استفاده کرده بود نویسنده!