کتاب پنج رازی که هر کس قبل از مرگ باید بداند
خواندن نظراتمعرفی کتاب پنج رازی که هر کس قبل از مرگ باید بداند
«پنج رازی که هر کس قبل از مرگ باید بداند» نوشته جان ایزو(-۱۹۵۷)، روانشناس و سخنران انگیزشی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«با نگارش این کتاب خواستم معنای واقعی زندگی را به دست آورم. هنگامی که خیلی جوان بودم، همیشه دوست میداشتم راز زندگی شاد و سعادتمند را کشف کنم. به موسیقیهای فراوانی گوش میدادم و فیلمهای گوناگونی را تماشا میکردم و از بیشتر اتفاقاتی که در زندگیام میافتادند، لذت میبردم. بیشتر از همه قصد داشتم قبل از آنکه بمیرم بدانم زندگی چیست و چه خاصیتی دارد. در سن هشت سالگی هنگامی که پدرم از دنیا رفت، حس قویتری برای شروع تحقیقاتم در من به وجود آمد. پدرم ۳۶ ساله بود و زندگی کوتاهی را پشت سر گذاشت، اما هرگز نمیدانست که رازهای فراوانی بودهاند که او با بیخبری از آنها دنیا را ترک کرد».
مسیر جادویی شهود
تراوش روشنایی: از جانهای سوزان تا سرچشمهای تابانریحانه فرهنگی
شفای بدنلوئیز ال. هی
مغزتان را رام کنیدجن تینچر
راه بیخیال شدن: کتابی کوچک ولی عمیقجان سی پارکین
سفر روح (سیری در جهانهای معنوی، دیدار از طبقات مختلف برزخ با هیپنوتیزم)مایکل نیوتون
تو؛ دربارهی سرطان چه میدانی؟ (کتاب دهم)مایکل اف رویزن
کتاب طلایی مدیران تازه کارموری استتنر
بررسی نظری اثر استخلاف در ساختار و بهبود خواص الکترونی ترکیبات آنولیحسن امرایی
انسان در آرزوی آنچه دارد و نمی داندمجید انصاری
شرط بندی روی اسب بازندهرابرت کیوساکی
کتابهای زیادی درباره مثبت اندیشی مطالعه کردم ولی این کتاب تاثیر زیادی روی زندگیم گذاشت به همه شماتوصیه میکنم حتماحتما مطالعه اش کنید وتاثیرشو توزندگی خودتون ببینید به امید موفقیت همه شماخوبان
کتاب عالی زیبا و تاثیر گذاریه کتاب بر مبنای مصاحبه با افراد باتجربه و موفق بالای شصت سال نوشته شده و از تجربیات آنان نوشته کتاب بینقصی بود ، خوندنشو توصیه میکنم
این کتاب شما رو به فکر کردن وادار میکنه ،کتابیه که حسابی به دل میشینه،توصیه میکنم حتما بخونیدش
کتاب در مورد افرادی هست که سن وسال بالایی دارند و از آنها راز زندگی شاد و موفق رو میپرسد ودر قالب پنج اصل برای خواننده شرح می دهد.کتاب فوق العاده نیست .ولی برای سرگرمی و یاد آوری برخی موارد
بیان رازهایی که ممکن است نوع دید شما رو به زندگی تغییر دهد.