«چراغ جادوی پدرپولدار» نوشته رابرت کیوساکی( -۱۹۴۷)، سخنران انگیزشی و کارشناس کسب و کار است.
«چراغ جادوی پدرپولدار» چکیدهای از چند کتاب رابرت کیوساکی است و هر فصل این کتاب، برگزیده و فشردهای از هر کدام از این کتابها است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
«من هم یکی از همان شاگردان تنبل بودم که نه خوب میتوانستم بخوانم و نه بنویسم. هر بار که میخواستم برای امتحانی درس بخوانم و مطالعه کنم، حفظ کردن چند خط کوتاه از کتاب یک شبانهروز طول میکشید. آخر هم لحظه امتحان دست و پا شکسته چند کلمهای از آنچه که در ته ذهنم باقی مانده بود، مینوشتم و جملاتی بیمعنا را تحویل معلمم میدادم.
اگر جزوههای درسیام را میخواندید، محال بود متوجه شوید که مربوط به کدام درس هستند. آنقدر در هم و نامفهوم بودند که هر گاه میخواستم از روی آنها درس بخوانم، احساس میکردم که در حال تجزیه و تحلیل یک متن فلسفی هستم.
اما امروز دریافتهام که حتی شاگردان تنبل مدارس هم میتوانند در زمینههای دیگری نبوغ خود را نشان دهند. من که قادر نبودم چند خط از کتابهای درسیام را حفظ کنم، امروز معادلات ریاضیاتی و قوانین مالی بسیاری را به خاطر میسپارم. من که نمیتوانستم چند خطی از زبان خود بنویسم، مقالات و یادداشتهای بسیاری در روزنامهها به چاپ رساندهام و حتی تاکنون صدها کتاب نوشتهام و چاپ کردهام. کتابهایی که در همه جای دنیا در دسترس هستند و من به تکتک آنها افتخار میکنم.
آرزوی ثروتمند شدن تنها آرزوی مشترک میان مردم است. تحقق این آرزو در گروی داشتن اطلاعات و آگاهی است. اطلاعاتی که به شما بگوید چگونه میتوانید سیستم تجاری خود را طراحی کنید».
معرفی این کتاب در تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۵ بهروزرسانی شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چراغ جادوی پدرپولدار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
ترس از شکست، دلیل عمدۀ موفق نشدن بسیاری از افراد در زندگیشان یا موفق نشدنشان به نحوی که خود دوست دارند است.
هر شرایطی دنبال فرصتها باشید. همین معنای اهرم است.
شاهین
توصیهی پدر بیپول
پدر بیپول همیشه از من میخواست که خوب تلاش کنم تا در آینده بتوانم در یک شرکت خوب کار کنم. او به امنیت شغلی خیلی اهمیت میداد و تلاش فراوانی برای افزایش حقوق ماهیانهی خود میکرد. در واقع همین طرز فکر او باعث شد که او برای همیشه یک کارمند ساده و نیازمند باقی بماند. اما پدر پولدار که هیچ تحصیلاتی نداشت به من میگفت:
«به مدرسه برو، خوب درس بخوان تا بتوانی در آینده یک شرکت خوب افتتاح کنی».
بسیاری از افراد از درک این نکته در زندگیشان غافل هستند که مهم نیست چقدر پول در میآورند مهم این است که چقدر پول برایتان میماند.
پنج بخش اصلی از هوش مالی:
ضریب هوش مالی۱: بدست آوردن پول بیشتر.
ضریب هوش مالی۲: حفظ پول و سرمایه.
ضریب هوش مالی۳: بودجهبندی سرمایه.
ضریب هوش مالی۴: استفاده بهینه از پول و سرمایه.
ضریب هوش مالی۵: بالا بردن میزان آگاهی.
هر هدفی مراحل شخاص خود را دارد
صادقانه بگویم ما به دنبال امنیت شغلی نبودیم، بلکه ما به دنبال آزادی و آرامش پولی بودیم که نداشتیم.
انیشتین در تعریف دیوانگی گفته بود"دیوانگی انجام دوباره و دوبارهی یک عمل است که فرد انتظار نتایج متفاوتی را در هر تکرار داشته باشد".
۱. آغاز یک تجارت در هر زمینهای که باشد.
۲. راهنمایی گرفتن از یک تیم مشاورهای مانند حسابدار، مدیر، وکیل و....
۳. چگونگی استفاده از پولهای دیگران به عنوان قرض
۹. تلاش برای استفاده از مطالب آموزشی در شرایط واقعی
۱۰. برقراری ارتباط صحیح و سالم با دیگران
اصلیترین مهارتهای مدیریتیای که برای موفقیت لازم است از این قرار است:
مدیریت گردش سرمایه
مدیریت سیستمها (که هم خودتان و هم زمانی را که با خانوادهتان صرف میکنید شامل میشود)
مدیریت افراد
بازندهها سعی میکنند از شکست دوری کنند. شکست هم همان چیزی است که می تواند بازندهها را به برنده تبدیل کند.
ممنون از طاقچه و انتشارات طاهریان
کتابای رابرت محشره اول پدر پولدار رو بخونید بعد بقیه رو