دانلود و خرید کتاب راهنمای سرمایه گذاری موفق رابرت کیوساکی ترجمه سمانه فلاح
تصویر جلد کتاب راهنمای سرمایه گذاری موفق

کتاب راهنمای سرمایه گذاری موفق

معرفی کتاب راهنمای سرمایه گذاری موفق

با مطالعهٔ این کتاب خواهید آموخت که سرمایه‌داری فقط به معنای داشتن پول نیست، بلکه نوع واکنش افراد در شرایط گوناگون و میزان درآمد و سود خالص و ناخالص آنها است که جایگاه آنها را مشخص می‌کند. به خاطر اهمیت این مسئله است که کیوساکی به همه توصیه می‌کند هرچه هستید باشید، فقط از نوع آدم‌های عادی و معمولی نباشید. این کتاب با تزریق خوش‌بینی به دیدگاه شما قصد دارد تا رویاهای غیرممکن را به امری ممکن تبدیل کند و راهنمای خوبی برای قدم گذاشتن در دنیای بزرگ تجارت باشد. در حقیقت خواندن این کتاب می‌تواند برای شما جذابیت خاصی داشته باشد، همچنین برای افرادی که هیچ پولی در بساط ندارند و یا میلیون‌ها دلار سرمایهٔ خود را از دست داده‌اند و تصمیم دارند دوباره همه چیز را از نو آغاز کنند.
معرفی نویسنده
عکس رابرت کیوساکی
آمریکایی | تولد ۱۹۴۷

رابرت تورو کیوساکی، معروف به رابرت کیوساکی، در ۸ آپریل ۱۹۴۷ در هاوایی آمریکایی و در خانواده‌ای ژاپنی-آمریکایی زاده شد. او پس از پایان دوران دبیرستان، به آکادمی بازرگانی نیروی دریایی، وارد شد و پس از دانش‌آموختگی، به عنوان ملوان در جنگ ویتنام شرکت کرد. پس از جنگ، در رشته MBA ادامه تحصیل داد و از ارتش خارج شد. کیوساکی سپس وارد حرفه مدیریت فروش شد و در چندین شرکت از جمله کمپانی زیراکس فعالیت کرد.

ماهان
۱۳۹۹/۰۶/۱۱

واقعا مزخرف بود هیچ دانش آنچنانی به شما اضافه نمیکنه، فقط یه مشت حرف که تکرار میشه توی کتاب بدون دانستن اینکه خوب چطور برنامه مالی بچینیم، ته اش میخواد محصولات دیگه خودش رو بفروشه

ali karimi
۱۳۹۹/۰۱/۰۴

نسبت به کتاب های قبلی رابرت کیوساکی یعنی (پدر پولدار و پدر بی پول_چهارراه پولسازی) کاربردی تر هست. البته شاید کتابهای قبلیش پیش مقدمه ایی برای رسیدن به این کتاب یعنی (راهنمای سرمایه گذاری موفق) باشه

۱۳۹۹/۰۲/۱۴

کتابهای رابرت کیوساکی فوق العاده اند همیشه

. بسیاری از مردم می‌گویند: اگر پول کافی به دست آوریم تمام مشکلاتم برطرف خواهند شد. در حالیکه آنها نمی‌دانند که اگر پول بیشتری داشته باشند و یا آن میزان پولی را که انتظار دارند بدست آورند، مشکلاتشان چندین برابر خواهد شد.
M R Y M
با خود گفتم شاید پول آن چیزی نیست که در دست‌ها و جیب‌ها به گردش درمی‌آید، شاید ایدهٔ ذهنی باشد که تمام پول‌های داخل جیب دیگران را به خود جذب می‌کند.
ali karimi
در ۹۹ درصد مواقع دیده شده که هر شکست و اشتباه مقدمهٔ دستیابی به موفقیت بزرگی است.
امیرعباس
اگر می‌خواهید پولدار و ثروتمند شوید دقت کنید و ببینید که افراد عادی چه کارهایی انجام می‌دهند، از انجام همان‌ها خودداری کنید.»
علی
هیچ چیز در دنیا به اندازهٔ ایدهٔ ذهنی که به موقع به کار گرفته می‌شود قدرتمند نیست.
علی
نگهداشتن پول و سرمایه بزرگ‌ترین هنر هر سرمایه‌گذاری در دنیای تجارت است.
sahba
کتاب با نام «در وال‌استریت چه می‌گذرد؟» روش‌های بسیار خوبی برای تصمیم‌گیری در سرمایه‌گذاری‌ها معرفی کرده است:
علی
چون پدر خودم شغل دولتی دارد حتماً پولدارتر از پدرپولدار است و می‌تواند خانه‌های بهتر از آنچه که پدرپولدار دارد خریداری کند. اما وقتی خانهٔ استیجاری‌مان را به خاطر می‌آوردم دچار تناقض می‌شدم که چرا این مسئله کاملاً برعکس است؟!
اعتدالی
اگر به حرفهای من گوش دهی جایگاه خودت را زود پیدا می‌کنی و هرگز مجبور نخواهی شد که همانند مصاحبه‌شوندگان روی هر صندلی بنشینی و به هر سئوالی پاسخ دهی. من دلم می‌خواهد بدون اینکه روی صندلی‌های مصاحبه بنشینی روی صندلی که من امروز روی آن نشسته‌ام تکیه بزنی.
احمد
- سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت، اصلی‌ترین نوع سرمایه‌گذاری‌ها هستند.
هوش مالی یک میلیاردر را داشته باشید
گلوله برفی (خلاصه کتاب)
اشلی شرودر
۱۲۲ شگرد طلایی سرمایه‌گذاری از بازی گردش مالی
ابوالفضل طاهریان ریزی
۷۷ خطای سرمایه‌گذاری؛ خطاهایی که باهوش‌ها نیز مرتکب می‌شوند و راه‌های پرهیز از آن‌ها
لاری سوئدرو
اهرم‌های پول‌دارشدن (چگونه در بازی پول‌آفرینی مهارت یابیم)
آنتونی رابینز
روش وارن بافت (خلاصه کتاب)
رابرت هنگستورم
درآمد میلیون دلاری برای همه
مایک کالینز
۱۲۵ اصل موفقیت وارن بافت
ماری بافت
استقلال مالی (خلاصه کتاب)
دادبه دادمهر
چگونه مثل یک بیلیونر فکر کنید