کتاب روانشناسی کاربردی رنگها
معرفی کتاب روانشناسی کاربردی رنگها
کتاب روانشناسی کاربردی رنگها، اثر سمیرا صابری، کتابی با اطلاعات کامل دربارهی رنگها به همراه نکات کاربردی برای شخصیتشناسی، استفاده از رنگها در خانه، لباس، محیط کار، زندگی و زیبایی است.
دربارهی کتاب روانشناسی کاربردی رنگها
رنگها بازتاب نور هستند که به شکلهای مختلفی نمایان میشوند. حتما اگر یک منشور را جلوی نور سفید خورشید بگیرید، شکست نور و ایجاد رنگینکمان را دیدهاید. یا مثلا هنگامی که بعد از بارش باران، خورشید رخ مینمایاند و در آسمان طاق رنگین میبندد. به هر طرف که نگاه کنیم، رنگها را میبینیم. طبیعت، بزرگترین مظهر و جلوهگاه حضور رنگها است. اما آیا تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که رنگها میتوانند تاثیر بسیاری در روحیه و خلق و خوی ما داشته باشند؟ به دور و برتان نگاه کنید، رنگهای شاد را بیشتر میبینید یا رنگهای مرده و غمگین؟ آیا میدانید که میتوانید برای تاثیر گذاشتن بر دیگران، از انرژی رنگها کمک بگیرید؟ سمیرا صابری در کتاب روانشناسی کاربردی رنگها، علاوه بر بیان یک تاریخچه از روانشناسی رنگ وتوضیح رنگهای اصلی و ترکیبی به اصول ترکیب رنگهای مختلف پرداخته است. او نمادها و ویژگیها خاص هر رنگ را برشمرده است و در نهایت نکات کاربردی برای شخصیتشناسی، استفاده از رنگها در خانه، لباس، محیط کار، زندگی و زیبایی ارائه کرده است. بنابراین اگر دوست دارید دربارهی ویژگیهای خاص هر رنگ بدانید یا با استفاده از رنگها به شخصیتتان جذبه ببخشید، کتاب روانشناسی کاربردی رنگها را بخوانید.
کتاب روانشناسی کاربردی رنگها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن کتابهای روانشناسی و مباحث روانشناسی نوین لذت میبرید، کتاب روانشناسی کاربردی رنگها میتواند انتخابی جذاب و دوستداشتنی برای شما باشد.
فهرست
- روانشناسی رنگها «تاریخچه»
- رنگهای اصلی و ترکیبی
- روانشناسی رنگها؛ هر رنگ نشانه کدام شخصیت است
- نکات کاربردی در استفاده از رنگ ها؛ خانه ،لباس،محیط کار،زندگی و زیبایی
کتابه خوبیه من استفاده کردم
اصلا فکرش هم نکن.
اصلا کتاب جالب و کاربردی نیست.