کتاب ترک سیگار
معرفی کتاب ترک سیگار
کتاب ترک سیگار، اثر چارلز اف وترال، کتابی کاربردی است که به شما راهکارهای ترک سیگار را میآموزد. وترال یک برنامهی ترک سیگار برای شما نوشته است که شما را در مدت زمان کوتاهی به نتیجه میرساند.
میتوانید کتاب ترک سیگار را با ترجمهی طاهره فرخرو بخوانید و از همین حالا گامی برای حفظ سلامتی خودتان بردارید.
دربارهی کتاب ترک سیگار
جهان به سرعت پیشرفت میکند. هر روز با حقایق علمی بیشتری آشنا میشویم که از مضرات سیگار برای ما میگویند و هزاران هزار راه برای ترک سیگار جلوی پایمان میگذارند، اما همچنان نمیتوانیم از این عادت غلط، دل بکنیم. چه اتفاقی افتاده است؟ شاید بسیاری از افرادی که سیگار میکشند، ضررهای آن را جدی نمیگیرند یا حتی تصمیم به ترک کردن گرفتهاند اما نیاز به انگیزهای قوی، برنامهای صحیح و روشی مطمئن دارند که به آنها کمک کند تا در این مسیر، ثابتقدم بمانند. چارلز اف وترال در کتاب ترک سیگار طرحی موثر اما بسیار ساده به مخاطبانش ارائه میدهد تا بتوانند عادت مصرف سیگار خود را ظرف یک هفته کنار بگذارند. هرچند چنین حرفی شبیه به شعارهای تبلیغاتی به نظر میرسد اما خوب است بدانید در سراسر دنیا تقریباً ۵۰ میلیون مرد و زن با استفاده از توصیههای این کتاب سیگار را ترک کردند.
کتاب ترک سیگار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر تصمیم گرفتهاید سیگار را ترک کنید و برای آن به یک برنامهی راهنما نیاز دارید، کتاب ترک سیگار برای شما است.
بخشی از کتاب ترک سیگار
یکی از بزرگترین موانع ترک سیگار این است که بیشتر روشهایی که تابهحال به این منظور ارائه شده، طولانی مدت و پیچیدهاند، به علاوه برای ترک آگاهانه باید حداقل یک کتاب را مطالعه کرد، اما اکثر کتابهای موجود آنقدر حجیم هستند که گاهی افراد آنرا نیمه کاره رها میکنند یا متاسفانه عدهای دیگر با مطالعه آن کتابها به کشیدن سیگار تحریک میشوند. از اینرو ما تمام آن مراحلی را که برای ترک لازم است و تا بهحال به آن توصیه و عمل شده یا شاید در کتابهای بزرگتر نیز به بعضی از آنها اشاره شده باشد در این کتاب کوچک به اختصار در ۵ مرحلهٔ سادهٔ سیگار، سیگار، بنگ، بنگ، بنگ خلاصه میکنیم.
این پنچ مرحلهٔ ترک عبارتند از:
۱- انگیزهٔ ترک سیگار را برای خود مشخص کنید.
۲- سیگارهای مصرفی خود را به نسبت اهمیتی که در سبک زندگی شما دارند درجه بندی کنید.
۳- میزان مصرف سیگار خود را بهطور تدریجی کاهش دهید.
۴- سیگار را کاملاً کنار بگذارید.
۵- برای جلوگیری از عدم مصرف مجدد سیگار با استفاده از یک سری راهکارهای پیشنهادی از خود محافظت کنید.
طبیعی است که شما برای ترک آگاهانهٔ مصرف سیگار باید سیستم را بهطور کامل درک کنید.