کتاب ماورای راه شیری
نگاهی به ساختار بزرگ مقیاس کیهان
معرفی کتاب ماورای راه شیری
کتاب ماورای راه شیری نوشته مارتین ریس است که با ترجمه محمد حسین پورعباس و زینب جوانشیری آن را ترجمه کرده است. راه شیری کهکشانی است که خورشید، زمین و کل منظومه شمسی را در برگرفته است.
درباره کتاب ماورای راه شیری
نام این کهکشان از ظاهر آن گرفته شده، که به صورت نواری درخشان، مات و شیری رنگ پهنه آسمان شب را درنوردیده است. با چشم غیر مسلح نمی توان همه ستارگان این نوار کهکشانی را تشخیص داد. علت این چنین دیده شدن شکل ظاهری راه شیری از دید ما، ساختار قرصی شکل آن، و زاویه نگاه ما از داخل (یعنی از روی زمین به عنوان یکی از اجزاء آن) به آن است. زمین درون صفحه کهکشانی این قرص بر روی لبه داخلی تجمع مارپیچی شکلی از گاز و غبار به نام بازوی جبار واقع شده است. این کتاب از زمان گالیله دنیا را نگاه میکند تا امروز.
خواندن کتاب ماورای راه شیری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به نجوم پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماورای راه شیری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ماورای راه شیری |
| حجم فایل کتاب: | ۵۳.۲۹ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸-۶۰۰-۱۱۷-۰۷۴-۴ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۰۰۰۰ تومان |

خیلی دوست دارم این کتابو بخونم اما نمیتوانم کاش موارد مهم کتاب را در اختیار ما در اینترنت می گذاشتند😊