معرفی و دانلود کتاب سیندرلا pdf + خلاصه رایگان

شاگا هیراتا، زهره فنایی
انتشارات:
انتشارات دانی

معرفی کتاب سیندرلا

کتاب سیندرلا نوشته شاگا هیراتا با ترجمه زهره فنایی از مجموعه‌کتاب‌های کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت می‌کند و به او کمک می‌کند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصه‌ها غرق شود.

درباره کتاب سیندرلا

این کتاب داستان دختر کوچکی است که مادرش ر از دست می‌دهد و پدرش دوباره با زنی که دو بچه دارد ازدواج می‌کند. بعد از مدتی پدر او می‌میرد و مادرخوانده شروع به آزار و اذیت او می‌کند. تا اینکه یک مهمانی بزرگ شروع می‌شود که همه چیز تغییر می‌کند.

کتاب سیندرلا کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی جذاب می‌برد و برای او قصه‌ای جذاب تعریف می‌کند. انتشارات دانی برای کودکان کتاب‌های داستانی با قصه‌های جذاب منتشر می‌کند.

خواندن کتاب سیندرلا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب قصه جذاب را به تمام کودکان قبل از دوره ابتدایی و سال‌های اول دبستان که داستان دوست دارند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سیندرلا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسیندرلا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۱/۱۳
فرمت کتابPDF
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۳۹۹/۱۰/۰۱

وایییییی 😍 سیندرلا عاشق کارتون و داستان سیندرلا هم این کتاب و بخونین کتاب ها و کارتون های پرنسس های دیزنی قشنگ هستن همه ی کتاب های پرنسس های دیزنی رو بخرین

الهه
۱۴۰۴/۱۲/۲۷

باورم نمیشه یقه و دستاشو سانسور کردید😂تو زمان ما ک من این کتابو گرفتم اینجوری نبود

فاطمه برزگر
۱۳۹۹/۰۳/۲۱

خیلی خیلی عالی💛

۱۳۹۹/۰۲/۲۰

عالی

SAHAR
۱۳۹۹/۱۰/۲۱

عالی

🍄کدو تنبل کتاب خون🍄(saba)
۱۳۹۹/۱۰/۰۴

من عاشق کارتونش هستم و همینطور هم فیلمش داستان درست شبه به فیلمش نبود ولی قشنگ بود

f.rashidy

داستان بسیار عالی بود

۱۴۰۵/۰۱/۰۷

داستان خوبی است مخصوصا برای بچه ها و حتی بزرگسالان پیشنهاد میکنم بخونند

۱۴۰۴/۱۰/۲۶

ازنظرتصاویرمنطبق برقصه بسیار جذاب و کودکانه من تصاویروصفحه بندی اثارشاگاهیراتا رومیپسندم بیشتربذاریدازکارهای استادشاگاهیراتا

خیلی خوب بود
مطمئن نیستم.