معرفی کتاب دخترک کبریت فروش
کتاب دخترک کبریتفروش نوشته هانس کریستین اندرسن از سری کتابهای نشر دانی برای کودکان و نوجوانان است. این کتاب را زهره فنایی ترجمه کرده است. دخترک کبریت فروش علاوه بر سرگرمکردن بچهها و فراهم کردن اوقاتی لذتبخش برای آنان، آموزشهایی کاربردی در زمینههای مختلفی مثل افزایش خلاقیت، یادگیری مهارتهای زندگی و.... دارند.
نشر دانی در سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسانسازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نمود.
خواندن کتاب دخترک کبریت فروش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب دخترک کبریت فروش را به تمام کودکان پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دخترک کبریت فروش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | دخترک کبریت فروش |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۶۴۶۸۰۰۸ |
| تعداد صفحهها: | ۲۵ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۸۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

خیلی غمگین بود کاشکی هیچ کس تو دنیا مثل دختر کبریت فروش نباشه( البته بعدش خوش بخت شد) ولی خب غمگین بود
داستانی روان با طعم تلخ یتیمی و فقیری و پایانی خوش. دختری که مجبور بود حتی نزدیک های سال نو ، توی شب داخل خیابون های سرد و پر برف کبریت بفروشه. پیشنهاد میشه که حتما بخونین👍👌کیا این کتابو خوندن؟...بیشتر
عالی بود ولی خیلی دلم براش سوخت😢😢
این کتاب خیلی خیلی خوب بود حتما دانلودش کنید👌🏼👌🏼
منکه بچه بودم کتابشو داشتم😍
داستان غم انگیزی درباره دختری کبریت فروش در شب عید کریسمس. شبی که بچهها در شادی حاصل از غذاهای رنگارنگ و خوشمزه و کادوهای قشنگشون به سر میبرن، برای دخترک کبریت فروش به شکل دیگری رقم خورده. بچه که بودم وقتی شنیدمش...بیشتر
این کتاب را سال ها پیش به هنگام کودکی خوندم و هنوزم یادمه که بعد از پایان کتاب ، چه احساس غمی منو فرا گرفت. راستی در اصل این کتاب اثر هانس کریستین آندرسن هست.
داستان خیلی خوبی بود ولی غمگین هم بود ، خیلی از این داستان خوشم اومد. بهترین داستان عمرم بود که خوندم. پیشنَهاد میدم، این کتاب بسیار زیبا رو بخونید
به نظر من که عالی بود ولی یکم ناراحت کننده بود واقعا براش ناراحت شدم خیلی قشنگ بود مطمعن هستم عاشقش میشید
نسبت به نسخه های دیگر موجود در برنامه کامل تر هستش و تصویر سازی ذهنی رو براتون راحت تر میکنه این کتاب بی نظیره و بی اندازه غم انگیز
این کتاب خیلی غمگینه به نظرم اصلا برای کودک مناسب نیست
عاشقش هستم
من این داستان رو از آهنگ راز سه عالم ( امیر تتلو ) پیدا کردم و خیلی داستان خاصی نبود ولی این خواننده بیسار زیبا در اون آهنگ از این داستان استفاده کرد
عالیه هم برا کودکان و هم برای نوجوانان عالیه
خیلی داستان پر مفهوم و غم انگیزی بود من خیلی با این داستان اشک ریختم حتما توصیه میکنم بخونین میتونه پیامد های مثبتی از حمایت این جوان ها و حتی تلنگری برای خودمان باشه 👌