کتاب هاچ زنبور عسل
معرفی کتاب هاچ زنبور عسل
کتاب هاچ زنبور عسل نوشته شاگا هیراتا با ترجمه زهره فنایی از مجموعهکتابهای کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت میکند و به او کمک میکند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصهها غرق شود.
درباره کتاب هاچ زنبور عسل
این کتاب داستان زنبور کوچکی است که از کندو دور میشود و مادرش را گم میکند. او حالا باید مادرش را در جنگلی که پر از خطر است پیدا کند. از این کتاب یک انیمیشن مشهور هم ساخته شده است.
کتاب هاچ زنبور عسل کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی جذاب میبرد و برای او قصهای جذاب تعریف میکند. انتشارات دانی برای کودکان کتابهای داستانی با قصههای جذاب منتشر میکند.
خواندن کتاب هاچ زنبور عسل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب قصه جذاب را به تمام کودکان قبل از دوره ابتدایی و سالهای اول دبستان که داستان دوست دارند پیشنهاد میکنیم
عالی بودددد.😍😍😍فیلمشم هست. تازه........توجه!توجه! برای این که این کتاب را کامل بخوانید لازم به پول دادن نیست!😏😏 شما می توانید روی نمونه بزنید و پولتان را ذخیره کنید!‼️‼️‼️💰💰💰💰 پس همین حالا نمونه را دانلود کنید و کتاب را کامل بخوانید.😁😁😁😁
عالی❤💛💚💙💜
عالی بود من کارتونش هم دیدم
این داستان عالیه کودکان با خواندن این داستان میآموزند که به حرف بزرگترهای خود گوش کنند. همچنین درمییابند که جهان قوانین خودش را دارد و رعایت کردن آنها به نفع خودشان است.
خیلی خوب بود توصیه میکنم بخوانید