معرفی کتاب خانه شکلاتی
کتاب خانه شکلاتی نوشته شاگا هیراتا با ترجمه زهره فنایی از مجموعهکتابهای کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت میکند و به او کمک میکند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصهها غرق شود.
درباره کتاب خانه شکلاتی
این کتاب داستان دو کودک به نام هانسل و گرتل است که مادرخوانده بدجنسشان تصمیم میگیرد کاری کند در جنگل گم شوند، آنها در مسیر یک خانه شکلاتی بزرگ پیدا میکنند که تمامش از کیک و خامه و بیسکوییت است. اما صاحب خانه چندان مهربان نیست.
کتاب خانه شکلاتی کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی جذاب میبرد و برای او قصهای جذاب تعریف میکند. انتشارات دانی برای کودکان کتابهای داستانی با قصههای جذاب منتشر میکند.
خواندن کتاب خانه شکلاتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب قصه جذاب را به تمام کودکان قبل از دوره ابتدایی و سالهای اول دبستان که داستان دوست دارند پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خانه شکلاتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خانه شکلاتی |

خیلی خیلی قشنگ بود ممنون
این داستان خیلی قشنگ بود من وقتی 3یا 4ساله بودم این کتاب رو داشتم عالی بود
صد دفعه هم بخونی بازم قشنگه
این کتاب خیلی عالی است
الان توی پنج دقیقه دوباره خوندمش. قصه فراموشم شده بود. هههععععععیییییی یک کودکانه نوستالژیک... بچه بودم واقعا برام این قصه ترسناک ولی با پایان خوشی بود و همینش هم جذابش میکرد... یاااادددد بچیگم بخیر
خیلی ترسناک بود
عالی و خاطره انگیز
خیلی قشنگه من این داستان رو دارم
بسیار بسیار عالی و قشنگ بود. توصیه میکنم حتما حتما بخوانید.
کتاب بدی نیست و اسمش اصلا این نیست من نسخه چاپیش و داشتم و اسمش هانسل و گرتل هست
بچه های این رو حتما برای بچه هاتون بخونین من خودم خیلی دوست داشتم😂 لایک کنین😘
خیلی عالی من این رو کتابشو خوندم