معرفی و دانلود کتاب لباس جدید پادشاه pdf + خلاصه رایگان

شاگا هیراتا، زهره فنایی
انتشارات:
انتشارات دانی

معرفی کتاب لباس جدید پادشاه

کتاب لباس جدید پادشاه نوشته شاگا هیراتا با ترجمه زهره فنایی از مجموعه‌کتاب‌های کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت می‌کند و به او کمک می‌کند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصه‌ها غرق شود.

درباره کتاب لباس جدید پادشاه

این کتاب داستان یک پادشاه مغرور است که عاشق لباس‌های جدید است. یک روز دو نفر شیاد به قصر می‌آیند و ادعا می‌کنند لباسی برای پادشاه بدوزند که احمق‌ها نمی‌توانند آن را ببینند.

کتاب لباس جدید پادشاه کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی جذاب می‌برد و برای او قصه‌ای جذاب تعریف می‌کند. انتشارات دانی حدود دو دهه است برای کودکان کتاب‌های داستانی با قصه‌های جذاب منتشر کرده است.

خواندن کتاب لباس جدید پادشاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب قصه جذاب را به تمام کودکان قبل از دوره ابتدایی و سال‌های اول دبستان که داستان دوست دارند پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب لباس جدید پادشاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:لباس جدید پادشاه

۱۴۰۵/۰۱/۰۱

دهه هفتادیا :)

Mo0onet
۱۴۰۵/۰۱/۰۴

بچه که بودم دوران دهه هفتاد مثل الان نبود هر شهری یک شهر کتاب داشته باشه .دکه های مطبوعات کتاب داستان کودکانه می‌فروختند.این کتاب رو اون زمان مادرم برام خرید و من یک ضرب در خیابون خوندم .هانس کریستین اندرسون...بیشتر

ایراندخت
۱۴۰۵/۰۱/۰۳

کتاب شاهکار و خواندنی هست هم برای کودکان که جنبه خنده و طنز داره و هم برای بزرگسال که میتونه جالب باشه، خوندنش حس خوبی میده و مخصوصا اگر در بچگی کتاب رو خونده باشین دوباره خوندنش حس قشنگیه، فقط...بیشتر

منتظر مهدی

۱۴۰۵/۰۲/۰۹

چرا دوتا خیاط شیاد رو نوشته از کشور ایران بودند واقعا برای مترجم متاسفم😕😕😕

Zahra
۱۴۰۵/۰۱/۰۹

من وقتی بچه بودم این کتاب از سک سک برام دراومده بود و چقدر ناراحت بودم که کتابشو گم کردم .برای من وقتی بچه بودم خیلی اموزنده بود.دوسش دارم

کتاب مورد علاقه بچگیم :)

در به در به دنبال مرگ
۱۴۰۵/۰۱/۰۷

بازگرد ای خاطرات کودکی بر سوار اسب های چوبی یادش به خیر!

۱۳۹۹/۱۱/۲۹

عالی بود ولی اگر داستانش کامل تر بود خیلی عالی بود ممنون از نویسنده این کتاب

yasaman
۱۴۰۵/۰۱/۰۷

بچه که بودم تمام دکه های روزنامه فروشی از این کتاب پهن ها داشت. هربار میرفتیم بیرون یه دونه از اینا میخریدن برام. هنوزم دارمشون. چقدر داستان های اینا قشنگ بود و پر مفهوم

Roz

۱۴۰۵/۰۲/۱۲

به عنوان یک دهه هشتادی برام به شدت نوستالژیک بود و لذت بردم

black butler
۱۴۰۵/۰۲/۱۲

🌿🌸🌿 برای یکی از بچه‌های فامیل خوندمش. خوب بود.