کتاب سیندرلا
معرفی کتاب سیندرلا
کتاب سیندرلا نوشته شاگا هیراتا با ترجمه زهره فنایی از مجموعهکتابهای کودک انتشارات دانی است. این کتاب داستان جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت میکند و به او کمک میکند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصهها غرق شود.
درباره کتاب سیندرلا
این کتاب داستان دختر کوچکی است که مادرش ر از دست میدهد و پدرش دوباره با زنی که دو بچه دارد ازدواج میکند. بعد از مدتی پدر او میمیرد و مادرخوانده شروع به آزار و اذیت او میکند. تا اینکه یک مهمانی بزرگ شروع میشود که همه چیز تغییر میکند.
کتاب سیندرلا کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی جذاب میبرد و برای او قصهای جذاب تعریف میکند. انتشارات دانی برای کودکان کتابهای داستانی با قصههای جذاب منتشر میکند.
خواندن کتاب سیندرلا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب قصه جذاب را به تمام کودکان قبل از دوره ابتدایی و سالهای اول دبستان که داستان دوست دارند پیشنهاد میکنیم
عالی بود ولی کاش پولی نبود .
وایییییی 😍 سیندرلا عاشق کارتون و داستان سیندرلا هم این کتاب و بخونین کتاب ها و کارتون های پرنسس های دیزنی قشنگ هستن همه ی کتاب های پرنسس های دیزنی رو بخرین
خوب بود البته اگر پولی نبود خوب بود
لطفا کتاب داستان جادوگر شهر از، گربه چکمه پوش، دختری که از ماه آمد و پری دریایی رو هم بذارید خواهش میکنم.
خیلی خیلی عالی💛
عالی
عالی
من عاشق کارتونش هستم و همینطور هم فیلمش داستان درست شبه به فیلمش نبود ولی قشنگ بود
خیلی عالی بود
واقعا زیباست🌼💛😍