کتاب دخترک کبریت فروش
خواندن نظراتمعرفی کتاب دخترک کبریت فروش
کتاب دخترک کبریتفروش نوشته هانس کریستین اندرسن از سری کتابهای نشر دانی برای کودکان و نوجوانان است. این کتاب را زهره فنایی ترجمه کرده است. دخترک کبریت فروش علاوه بر سرگرمکردن بچهها و فراهم کردن اوقاتی لذتبخش برای آنان، آموزشهایی کاربردی در زمینههای مختلفی مثل افزایش خلاقیت، یادگیری مهارتهای زندگی و.... دارند.
نشر دانی در سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسانسازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نمود.
خواندن کتاب دخترک کبریت فروش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب دخترک کبریت فروش را به تمام کودکان پیشنهاد میکنیم.
شنل قرمزی
قصه قدردانی؛ خرس حواس پرتگروه نویسندگان جین لی
قصه اعتماد به نفس؛ گربه کوچولوی یک گوشگروه نویسندگان جین لی
قصه صداقت؛ فروشگاه برادران راکونگروه نویسندگان جین لی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
خیلی غمگین بود کاشکی هیچ کس تو دنیا مثل دختر کبریت فروش نباشه( البته بعدش خوش بخت شد) ولی خب غمگین بود
داستانی روان با طعم تلخ یتیمی و فقیری و پایانی خوش. دختری که مجبور بود حتی نزدیک های سال نو ، توی شب داخل خیابون های سرد و پر برف کبریت بفروشه. پیشنهاد میشه که حتما بخونین👍👌کیا این کتابو خوندن؟
این کتاب خیلی خیلی خوب بود حتما دانلودش کنید👌🏼👌🏼
عالی بود ولی خیلی دلم براش سوخت😢😢
منکه بچه بودم کتابشو داشتم😍
داستان خیلی خوبی بود ولی غمگین هم بود ، خیلی از این داستان خوشم اومد. بهترین داستان عمرم بود که خوندم. پیشنَهاد میدم، این کتاب بسیار زیبا رو بخونید
داستان غم انگیزی درباره دختری کبریت فروش در شب عید کریسمس. شبی که بچهها در شادی حاصل از غذاهای رنگارنگ و خوشمزه و کادوهای قشنگشون به سر میبرن، برای دخترک کبریت فروش به شکل دیگری رقم خورده. بچه که بودم وقتی شنیدمش
به نظر من که عالی بود ولی یکم ناراحت کننده بود واقعا براش ناراحت شدم خیلی قشنگ بود مطمعن هستم عاشقش میشید
نسبت به نسخه های دیگر موجود در برنامه کامل تر هستش و تصویر سازی ذهنی رو براتون راحت تر میکنه این کتاب بی نظیره و بی اندازه غم انگیز
عاشقش هستم