دانلود و خرید کتاب کار تشکیلاتی
برای خرید و دانلود کتاب کار تشکیلاتی نوشته حسین عرباسدی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب کار تشکیلاتی
کتاب کار تشکیلاتی نوشته حسین عرب اسدی است. این کتاب گفتاری پیرامون ضرورت کار تشکیلاتی، ارکان و اهداف آن به ضمیمهی نکاتی پیرامون کار فرهنگی است. این کتاب به روشهای کار تشکیلاتی میپردازد.
درباره کتاب کار تشکیلاتی
تشکیلات یکی از مهمترین رفتاری است که گروههای مردم یک هدف را دنبال میکنند. تشکیلات یعنی نظم و ارتباط و اتصال و زنجیرهای کار کردن. این نوع زندگی جمعی نهتنها بد نیست بلکه بسیار خوب است و برای رشد و پیشرفت جامعه ضروری است و در دنیای امروز در جهان هیچ چیزی بدون تشکیلات پیش نمیرود. انقلاب اسلامی بدون تشکیلات پیش نرفت و در دنیای امروز هم بدون وجود تشکیلات برنامهریزی شده نمیتوان به نتیجه رسید. این کتاب ساز و کار یک کار تشکیلاتی را بیان میکند.
خواندن کتاب کار تشکیلاتی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۶/۱۲/۰۶ |
شابک | ۹۷۸-۶۰۰-۸۲۰۰-۹۴-۹ |
مشاهده همه نظرات (۶)نیاز داریم به این گونه مطالب. ناز جدی
عالی عالی عالی لازمه ماهی یه مرتبه این کتابو بخونین و کارِ تشکیلاتی انجام بدین :)
متن کتاب بیشتر شبیه یه جلسه یا سخنرانی توجیهی هست و بخش اعظم کتاب ارتباط مستقیمی با عنوان کتاب نداره
بسیار کتاب کاربردی هست مفاهیم قابل استفاده در مورد کار تشکیلاتی داره
کسی که دغدعه کار فرهنگی داره براش خیلی خوبه کارهای مهم ونکات مهم اشاره میکنه با مثال فقط لطفا طاقچه رسیدگی کنه از لحاظ نسخه الکترونیکی خیلی موقع خوندن اذیت میکرد یا اول میرفت یا اخر بعدش صفحه که بودی
سلام بنده این کتاب رو خریداری کردم از تو سایت اما اصلا کتاب واسم نیومد ینی میزنم روی دکمه که کتاب رو بخونم صفحه پرداخت مبلغ میاد که باید دوباره بخرمش چرا؟