دانلود آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری | طاقچه
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری

کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری

نویسنده:تقی کمالی
امتیاز:
۵.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری

کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری، اثر تقی کمالی، به معرفی و بررسی رشته‌ تازه‌ی حقوق ارتباطات و روزنامه‌نگاری و اصول بین‌المللی حاکم بر آن می‌پردازد.  

درباره‌ی کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری

«حقوق ارتباطات»، رشته حقوقی جدیدی است که از نیمه دوم قرن بیستم، تحت تأثیر پیشرفت و گسترش وسایل ارتباط‌جمعی و فناوری‌های نوین ارتباطی، ابتدا در کشورهای غربی و سپس در کشورهای دیگر جهان، مورد توجه خاص قرار گرفت و به‌ویژه در دهه‌های اخیر، اهمیت فروان یافته است. در واقع ضرورت مقررات گذاری برای تمام فعالیت‌های اجتماعی در جوامع معاصر، سبب شده است که درباره فعالیت‌های ارتباطی نیز مقررات حقوقی ویژه‌ای تهیه و تدوین شود. تمام فعالیت‌های مختلف که به صورت نوشتاری، گفتار، تصاویر و یا صوت انجام می‌شوند، موسسات و نهاد‌های مختلفی که اینگونه فعالیت‌ها در آن‌ها انجام می‌شود، افرادی که به این حرفه‌ها مشغول هستند و نتیاج حاصل از چنین فعالیت‌هایی، همگی از لحاظ حقوقی در دسته‌بندی حقوق ارتباطات جای می‌گیرند. به همین لحاظ، برای شناخت موضوع و قلمرو حقوق ارتباطات باید مفهوم جامع ارتباطات را مورد نظر قرار داد و بر اساس آن، زمینه‌ها و شاخه‌های حقوقی جدید را مشخص ساخت. تقی کمالی در کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری این موضوع را  از جنبه‌های متفاوت بررسی کرده و اصول و قواعد بین‌المللی حاکم بر آن را توضیح داده است.

کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم 

کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری برای دانش‌جویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق کتابی مفید است. روزنامه‌نگاران و تمام افرادی که شغل آن‌ها با فعالیت‌های ارتباطی در کار است، کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری را کتابی کاربردی می‌یابند.

جملاتی از کتاب آشنایی با حقوق ارتباطات و روزنامه نگاری

این مقررات بین‌المـللی و منطقه‌ای که در قالب قطعنامه‌ها، اعلامیه‌ها، عهدنامه‌ها و رهنمودهای حقوقی پدید آمده‌اند برای توسعه و تحکیم «حقوق بین‌المللی ارتباطات» به عنوان یک شاخه جدید حقوق بین‌الملل، موقعیت مناسبی فراهم ساخته‌اند. به طوریکه اکنون این شاخه تازه حقوقی بین‌المللی نیز به موازات شاخه‌های جدید دیگر مانند «حقوق بین‌المللی توسعه»، «حقوق اقتصادی بین‌المللی»، «حقوق بین‌المللی همکاری‌های صنعتی» و «حقوق بین‌المللی دریاها» اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. حتی می‌توان گفت که با توجه به نقش روزافزون اطلاعات و ارتباطات در دنیای امروز که بر مبنای دیدگاه‌های خوشبینانه متخصصان و محققان مدافع سرمایه‌داری جهانی به ایجاد «جامعه اطلاعاتی» می‌انجامد و بر اساس دیدگاه‌های بدبینانه متفکران و صاحبنظران انتقادگر این نظام، به «سلطه اطلاعاتی و ارتباطی» گسترده‌تر نظام مذکور بر جهان منتهی می‌شود، حقوق بین‌المللی ارتباطات، در میان شاخه‌های تازه حقوق بین‌الملل جایگاه بسیار برجسته و حساسی دارا شده است.

فهرست

  • اهمیت حقوق ارتباطات در مطالعات حقوقی معاصر
  • حقوق ارتباطات و جنبه‌های عمومی، خصوصی و بین‌المللی
  • حقوق روزنامه‌نگاران؛ میثاق اخلاقی، مسئولیت و وجدان اجتماعی
  • اصول بین‌المللی اخلاق حرفه‌ای در روزنامه‌نگاری
  • روزنامه‌نگاری ایران در گذر زمان؛ برگی از تاریخ مطبوعات 
  • انواع رسانه‌ها و قواعد و مقررات حاکم بر آنها 
  • روزنامه‌نگاری و مجوزهای انتشار؛ پیشینه و تلاشهای بین‌المللی
  • منابع و مأخذ
نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۵۰ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۵۰ صفحه

قیمت:
۲۰,۰۰۰
تومان