کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی
معرفی کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی
از مدیر خوب به مدیر عالی کتابی نوشته پیمان احمدی کتابی در زمینه مدیریت و کسبوکار با موضوع کیفیت مدیریت است.
علم مدیریت جوامع انسانی چه در شکل علوم سیاسی و یا مدیریت سازمانی همیشه با مشکلاتی روبه رو بوده و هست یک پروژه موفق همیشه محصول یک سازوکار موفق است و سازمان یا شرکت پربازده هم فارغ از عملکرد تکتک اعضا و لزوم طراحی صحیح تقسیم کار سازمانی به مدیریت فردی لایق و باتجربه نیاز دارد. تربیت مدیر نمونه و کمخطا از آرزوهای دیرینه انسان بوده است. کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی تلاش کرده است با در نظر داشتن همه آزمون و خطاهای عرصه مدیریت جمعی بهترین و مناسبترین راهکارها را در موقعیتهای متفاوت در نظر بگیرد. خواننده این کتاب میتواند مطمئن باشد حجم عظیمی از آزمودههای تاریخی علم مدیریت را فراگرفته است. در این کتاب مفاهیم پیچیده و مشکل مدیریتی به زبان ساده تعریف شده و نویسنده سعی کرده است مفهوم مدیر موفق را به شکلی صحیح بیان کند و توضیح دهد.
خواندن کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مدیران جوان و علاقهمندان به کتابهای با موضوع مدیریت و کسبوکار می توانند از راهنماییهای ارزنده این کتاب استفاده کنند.
سلام اینجانب دکتر پیمان احمدی هستم نویسنده کتاب از مدیر خوب به مدیر عالی، دارای مدرک دکترای مدیریت استراتژیک و DBA هوش تجاری، دارای ده ها مطلب چاپ شده در روزنامه های داخلی و چند مقاله چاپ شده در نشریات خارجی.,
آقای پیمان احمدی رو میشه معرفی کنید ؟ شغل و تجربیاتشان رو .ممنون .
آقای احمدی چه بد شد، یک کتاب معروف به اسم 《از خوب به عالی》نوشته جیم کالینز قبلا چاپ شده که دقیقا هم درباره مدیرهای بسیار موفق است. با اسمی که برای کتاب انتخاب کردید مخاطب (حداقل من) فکر میکند با یک