دانلود و خرید کتاب آسمان بی‌نقطه علی امیدیان

انتشارات:نشر خوزان
امتیاز:
۴.۵از ۲۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آسمان بی‌نقطه

کتاب آسمان بی‌نقطه، مجموعه‌ی اشعار زیبا و لطیف علی امیدیان است که در دو قالب غزل و رباعی سروده شده‌اند.

درباره‌ی کتاب آسمان بی‌نقطه

کتاب آسمان بی‌نقطه مجموعه‌ی اشعار علی امیدیان است. علی امیدیان احساس، عشق و شورش را در شعرهایش ریخته است. غزل‌هایی سروده که با خواندنشان روح لطیف آن را درمی‌یابیم و رباعی‌هایی که به سادگی می‌توانیم آن‌ها را به خاطر بسپاریم. علی امیدیان مجموعه‌ی آسمان بی‌نقطه را در سال ۱۳۹۸ منتشر کرده است.

کتاب آسمان بی‌نقطه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر از خواندن شعر لذت می‌برید از مطالعه‌ی کتاب آسمان بی‌نقطه نیز لذت می‌برید. آسمان بی‌نقطه همچنین توجه علاقه‌مندان به شعر شاعران معاصر را هم به خود جلب می‌کند.

جملاتی از کتاب آسمان بی‌نقطه

من مرد عنکبوتی دیوار کهنه‌ام

ِ چنگی به دل نمیزند این تار کهنه‌ام

در گوشه‌های ساکت و در پشت پرده‌ها

پا در هوای چوبه‌ی یک دار کهنه‌ام

هی تار می‌تنم و تنم تیر می‌کشد

زیر فرود زخمه‌ی تکرار کهنه‌ام

در امتداد درد تو را تار می‌کشم

تصویر رنگ رفته‌ی افکار کهنه‌ام!

من روی بوم خاطره‌ام داد می‌کشم

- سبکی که فاش می‌کند اسرار کهنه‌ام

حالا بیا نرو! به خدا قول می‌دهم

کم کم به روز میشود اخبار کهنه‌ام

دارم به خواستگاری تقدیر می‌روم

وقت است نو شود کت و شلوار کهنه‌ام.

فهرست

• غزل‌ها (بال‌های رنگ‌پریده)
  • رباعی‌ها (تندیس دو بعدی)

zara sdq
۱۳۹۸/۱۲/۱۴

تنهایی زیبای من زیبای تنهایم یک تن دو تن تنها شدیم و باز هم باهم 😍 جناب امیدیان مجموعه اشعارتون مثل همیشه عالی بود، بی صبرانه منتظر اشعار بعدیتون هستم. پیروز باشید و موید

سارا جلیلیان
۱۳۹۸/۱۲/۱۴

آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند ... دقیقا مصداق بارز این کتاب هست. آقای امیدیان بسیار عالی بود، ضمن تبریک به جنابعالی آرزوی موفقیت های بیشتر را برای شما داریم.

علی شهرویی
۱۳۹۸/۱۲/۱۴

کتابی سرشار از احساس که با هر غزل ش روح عصیانگرم‌صیقل یافت و با هر رباعیش در این‌روزهای سرد ماشینی آرامش یافتم.آسمان‌ بی نقطه کتابی بسیار زیبا و پرمحتوی است. هرچند که دیر است و خیالیست که دور است. این‌فاصله ها قسمتی

- بیشتر
فاطمه کریمی
۱۳۹۸/۱۲/۱۴

این کتاب میتونه شما رو با احساساتتون روبرو کنه.پس اگر دنبال جستجو درونی هستید این کتاب گزینه خوبیست.

امین طحان زاده
۱۳۹۸/۱۲/۱۲

جاریست رنگ صدایی که شعر تر خوانده در رقص داغ سـرابـی که در تـبـش مانـده «همین کتاب» دست مریزاد جناب امیدیان

maryam.k

از خوندن این کتاب شعر بسیار لذت بردم، و به دوستان عزیز پیشنهاد می کنم

ایمان برومند

بسیار عالی،، و خسته نباشید به جناب امیدیان عزیز،

mahta
۱۳۹۸/۱۲/۱۴

اشعار واقعا دلنشین و زیبا بودند خوندن این کتاب رو به خصوص تو روزها به شما توصیه میکنم برای چند ساعت هم که شده افکار شما رو ریلکس میکنه

مهشید

بسیار عالی‌ و دل نشین... از خواندن اشعار شما لذت بردم