کتاب به خشونت در مدرسه پایان دهیم
معرفی کتاب به خشونت در مدرسه پایان دهیم
کتاب به خشونت در مدرسه پایان دهیم نوشته زهرا بازرگان است. این کتاب برای کمک به مدیران و معاونان مدرسه نوشته شده است که میخواهند کودکان را به بهترین شکل تربیت کنند.
درباره کتاب به خشونت در مدرسه پایان دهیم
نگاهی کلی به نحوهی حل و فصل مسایل انضباطی در مدارس ایران، نشان میدهد که روشهای تربیتی در اکثر مدارس کشور ما هنوز بر اصل تشویق و تنبیه تکیه دارد و کمتر بر اصول متکی بر روانشناسی و شناخت علل و ریشههای خشونت و پرخاشگری و تلاش برای ریشهکن کردن آن استوار است. زهرا بازرگان بر این باور است که انجام پژوهشهایی در ایران در مورد وجود و چگونگی خشونت در مدارس و روشهای مقابله با آن، با توجه به تجارب موفق کشورهای دیگر، می تواند مسئولان و معلمان کشور را در تامین بهداشت روانی دانشآموزان و تحقق اهداف آموزش و پرورش یاری نماید.
خواندن کتاب به خشونت در مدرسه پایان دهیم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام معاونین و مدیرهای مدارس پیشنهاد میکنیم
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب به خشونت در مدرسه پایان دهیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | به خشونت در مدرسه پایان دهیم |
| موضوع | روانشناسی کودک و نوجوان |