معرفی و دانلود کتاب کلید را بزن + خلاصه رایگان

انتشارات:
شادن پژواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کلید را بزن

کلید را بزن چکیده مهم‌ترین مطالب کتابی به همین نام از چیپ هیث و دَن هیث است. نویسندگان در این کتاب به شما آموزش می‌دهند که چطور وقتی اوضاع سخت است آن را تغییر بدهید.

درباره کتاب کلید را بزن

چرا ایجاد تغییری پایدار، حتی اگر برا‌یتان خوب باشد، انقدر سخت است؟ تغییر سخت است، چون در مغز انسان، تنشی اساسی بین ذهن منطقی؛ ذهنی که نتایج پایدار را می‌پسندد و ذهن عاطفی شما؛ ذهنی که خشنودی‌های آنی را می‌پسندد وجود دارد. برای تغییر، باید راهی پیدا کنید که به طور همزمان برای هر دو بخش مغز جذاب باشد. معمولا، بهترین روش برای این کار، پیدا کردن راهی است که هر دو بخش مغز به جای داشتن اهداف مختلف، با یکدیگر هماهنگ باشند.

اغلب اوقات، چیزی که در نگاه اول سخت است، در واقع فقدان شفافیت است. برای افرادی که می خواهید کاری برای شما انجام دهند، مسیر مشخصی را ارائه کنید. به این ترتیب، شانس اینکه از توان ذهن منطقی افراد استفاده کنید بیشتر است. رفتار جدید را به دستورالعمل‌های ساده و معنی‌دار تجزیه کنید، به طوری که همه متوجه شوند و در آن شرکت کنند.

چیپ و دن هیث در کتاب کلید را بزن برای شما از مراحل تغییر همچون درگیر کردن ذهن منطقی، انگیزه دادن به ذهن عاطفی، برنامه‌ریزی مسیر و... صحبت می‌کنند.

خواندن کتاب کلید را بزن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به کتاب‌های حوزه موفقیت و خودیاری علاقه دارید و وقت کافی برای خواندن کتاب کامل کلید را بزن را ندارید، خواندن کتابچه آن را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کلید را بزن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کلید را بزن

۱۳۹۹/۰۸/۱۲

خیلی قشنگ بود.ارزش خواندن و عمل کردن رو داره

بریده‌هایی از کتاب

SEPID
- از تغییر نترسید-می‌توانیم انجامش دهیم - اگر ادامه دهیم، به آرامی به مقصد می‌رسیم - تا زمانی که می‌رویم تا به مقصد برسیم، می‌توانیم سطح مهارت‌هایمان را افزایش دهیم
SEPID
"با پیشرفت مداوم روزانه، در نهایت تغییر بزرگ رخ می‌دهد. به دنبال پیشرفت بزرگ و سریع نگردید. هر روز، به دنبال اندکی پیشرفت باشید. این تنها راه رخ دادن تغییر است-و زمانی که تغییر اتفاق بیافتد، ماندگار خواهد بود."
SEPID
دستیابی مداوم به اهداف کوچک، پیروزی‌های کوچکی ایجاد می‌کند و در عوض، آن پیروزی‌های کوچک، مارپیچی پی‌درپی از موفقیت را رقم می‌زنند. با درک نقاط عطف کوچک، به عادت‌های خوب علاقمند می‌شوید. این عادت‌ها ماندگار می‌شوند و از مسیر شما به سمت موفقیت نهایی پشتیبانی می‌کنند. مانند اکثر مسائل، سخت‌ترین بخش، حرکت کردن در جایگاه اول است. "زمانی که موفقیت اولیه را برنامه‌ریزی می‌کنید، کاری که واقعا انجام می‌دهید، مهندسی کردن امید است. امید برای اقدام به تغییر، بسیار با ارزش است. در واقع، تغییر، سوخت احساسی به شما می‌دهد".
SEPID
"مغز ما و توانایی‌های ما مانند ماهیچه می‌مانند. آنها را می‌توان با تمرین تقویت کرد. چون ما آرزو داریم مطابق با هویت‌های مطلوبمان زندگی کنیم، برای تغییر الهام می‌گیریم. چالش اصلی تغییر، تداوم حرکتِ رو به جلو است".