کتاب سفر به شهر آزادی
معرفی کتاب سفر به شهر آزادی
کتاب سفر به شهر آزادی اثر سیامک عطایی که توسط انتشارات پیام آزادگان منتشر شده است به بررسی روایی، تحلیلی اسارت میپردازد و با بیان و نثری شیوا جنگ تحمیلی و جنبههای مختلف آن را بررسی میکند.
درباره کتاب سفر به شعر آزادی
دفاع هشت سالهی ما، بیشک یکی از تاریخیترین، شیرینترین و پرتجربهترین وقایع دوران معاصر بود و سزاست که نویسندگان از قلمزدن و پژوهشگران از تحقیق و هنروران از هنرنمایی در این خصوص سستی نکنند؛ هرچند که سالیانی است که جنگ خاتمه یافته است؛ اما تا زمانی که قطره خونی از زخمی میچکد، هنوز آن جنگ ادامه دارد. ما در جنگ به واقعیتهایی زلال دست یافتیم؛ ملت ما حلقهی مفقود بین خویش و خدا را یافت و صدها ضد ارزش جای خود را به ارزشها دادند. در جنگ، قابلیتها، ظرفیتها و شایستگیها رخ نمودند و خوداتکایی در باور قوم ایرانی تقویت شد.
مردم ما طعم تلخ تجاوز را چشیدند، دربهدریها را تحمل کردند، خانوادههایی داغدار شدند، صدای کشندهی آژیر و بمبارانهای هوایی و موشکی با درس و مشق کودکان و فرزندان ما در هم آمیخت و عدهای از رزمندگان ما برای نخستین بار، بندهای اسارت را بر دست و پا و دهان خویش احساس کردند؛ تجربهای تلخ و دردناک، درسی جدید و بیسابقه، امتحانی سخت و ابتلایی عظیم.
آنان پا در مرحلهای نهاده بودند که از آن هیچ نمیدانستند و تا آن زمان در هیچ مدرسه یا دورهی آموزشی، درس چگونه زیستن در اسارت به آنها تعلیم داده نشده بود.
خواندن کتاب سفر به شعر آزادی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب نه تنها برای کسانی که به پژوهش درمورد جنگ میپردازند مناسب است بلکه برای تمام کسانی که با مفهوم آزادی روبهرو هستند و میخواهند به ارزش آن پیببرند پیشنهاد میشود.