کتاب تجلّی خودباوری
خودباوری ما در همهی تولیدهای بشری
معرفی کتاب تجلّی خودباوری
تجلّی خودباوری (خودباوری مادرِ همه تولیدهای بشری) نوشته خدیجه معین کتابی درباره خودباوری از منظر اسلامی است.
خودباوری، شناخت و باورداشتن استعدادهایی است که خداوند در فطرت هر انسان نهاده است؛ استعدادهایی که رابطه انسان را با مقولههایی مانند رابطه با خویشتن، با خدا، با خانواده و با خلق تبیین میکند و در این رابطه ها، انسان به کمال والای منظور شده از خلقت خود، دست مییابد.
درباره کتاب تجلی خودباوری
خدیجه معین در این کتاب ابتدا خودباوری را از منظر قرآن و حدیث تعریف و. تبببن میکند و از آثار و علایم آن در وجود انسان میگوید. سپس به سراغ رابطه خودشناسی با خودباوری میرود و نقش خودباوری را در پرورش عزت نفس و شکوفایی استعدادها میسنجد. پس از آن در فصل سوم کتاب به سراغ نقش خانواده، نهادها و رسانهها در تقویت خودباوری میرود و در سه گفتار به این عوامل مهم میپردازد.
خواندن کتاب تجلی خودباوری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
جوانانی که در عرصه ورود به اجتماع قرار دارند و میخواهند با گام های استوارتر و با اطمینان بیشرت وارد عرصههای اجتماعی شوند.
جملاتی از کتاب تجلی خودباوری
کسی که باور کند «ذاتش» موجودی سرشار از استعداد است، به خویشتن خویش رجوع میکند و از پناه بردن به ذلّت تسلیم و ذلّت تقلید کورکورانه، گریز دارد. آنان که توحیدی اند، این استعدادها را عمدتاً در فطرت خدادادی میدانند و در کاستیها و ضعفها، از خداوند کمک میگیرند و آنان که ایمان به خدا ندارند، در حدّ محدود ممکن است تواناییهای خود را شناسایی کنند و در همان حدّ شناسایی شده، باور نمایند. منتها انسان مؤمن به خدا، به جاودانگی و رسالت خود در این زندگی که زمینهساز زندگی جاوید است، میاندیشد و فرد بیایمان، فقط در حیطهٔ بسیار محدود این زندگی گذران، برخود و استعدادهای زندگی ساز (زندگی مادّی) خود، تکیه میزند.
خودباوری و خوداتّکایی که ارمغان آیین آسمانی است، قابل قیاس با نوع مادّی آن نیست.
فهرست کتاب تجلی خودباوری
گفتار دوّم: نقش نهادها (مدرسه و دانشگاه) در خودباوری
گفتار سوّم: نقش رسانهها در تقویت خودباوری
جمعبندی
کتابنامه
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تجلّی خودباوری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تجلّی خودباوری |
| عنوان دیگر | خودباوری ما در همهی تولیدهای بشری |