کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی
معرفی کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی
عطاءاله هرندی نویسنده کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی به دنبال مطالعه و بررسی رهیافتی تازه در تئوری سازمانی و مدیریت است. او مفاهیم سازمانی و مدیریتی را از منظر تازهای مورد بررسی قرار داده است.
درباره کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی
عطاءاله هرندی در کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی، مفاهیم سازمانی و مدیریتی را از منظر تازهای مورد بررسی قرار داده است. شناخت شهودی، رفتار اخلاقی، نظم در بینظمی و .... نمونهای از مواردی هستند که در دیدگاه مدیریت کوآنتومی به آنها توجه میشود. درواقع همه ما نیاز داریم به جای خیالپردازی درباره اینکه سازمان باید چگونه باشد، واقعیتها را واکاوی کنیم. در این دیدگاه رهبران به دنبال ثبات نیستند چراکه میدانند به دنبال ثبات و تعادل رفتن یعنی حرکت به سوی فنا و نابودی. درحقیقت سازمان از طریق عدم تعادل رشد میکند.
خواندن کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی را به مدیرانی که میدانند خلاقیت برای ادامه حیات و موفقیت سازمانها در دنیای امروزی، ضروری است، پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی
وقتی به علوم انسانی، علوم طبیعی و فلسفه به دقت بنگریم، یک تعامل و تاثیر و تاثر بین آنها خواهیم یافت. گاهی یک رویکرد فلسفی تاثیر بسزایی در علوم مختلف بر جای گذاشته است. در قرن نوزدهم اساس تفکرات دانشمندان، ناشی از نگرش اثباتگرایی به علم بود که ارتباط تنگاتنگی با نظریه فیزیک نیوتونی داشت. اما با شروع قرن جدید، فیزیکدانان به این نتیجه رسیدند که فیزیک نیوتونی در جهان بینهایت کوچک، صادق نیست. در این زمان بود که نظریه نسبیت انیشتین ارائه شد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست کتاب سازمان و مدیریت کوآنتومی
- فصل اول: مبانی فلسفی کوآنتوم