کتاب پسر عزیزم...
معرفی کتاب پسر عزیزم...
کتاب پسر عزیزم... نوشتهٔ جیسون روزنتال و پاریس روزنتال و ترجمهٔ میترا امیری لرگانی است. این کتاب را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب پسر عزیزم...
کتاب پسر عزیزم... جملاتی انگیزهبخش و پرمعنا از سوی پدر و مادرهای بالغ و فهمیده به پسرانشان است که به آنها میآموزند در موقعیتهای مختلف چطور باشند و چطور رفتار کنند؛ اما اصلاً لحنشان نصیحتگونه نیست، بلکه این جملات را دوستانه و همدلانه میگویند. برای مثال به آنها میگویند پسر عزیزم برو سراغ بازی مورد علاقهات، با دخترها دوست باش، جوانمردانه بازی کن و هروقت دلت گرفت اجازه بده راحت و آسوده احساساتت جاری شود و اشک بریزد. تو میتوانی به سمت رویاهایت قدم برداری و به هرچیزی دوست داری برسی.
خواندن کتاب پسر عزیزم... را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام پسربچهها پیشنهاد میکنیم. جملات این کتاب آنقدر انگیزهبخش است که حتی بزرگسالان هم با آن ارتباط برقرار میکنند.
بخشی از کتاب پسر عزیزم...
پسر عزیزم
هوای دلت گرفته؟
عیبی ندارد، بگذار باران ببارد.
قیمتش نمی ارزید و مفهوم خواستی نداشت. اصلا از پرتقال انتظار نداشتم !
عالی بود واقعا اشک تو چشم هام جمع شد .محبت و حمایت رو در حد اعلای خودش نشون می داد
اصلا توصیه نمیکنم.جمله هاش چندتا دونه بیشتر هم نیست.قیمتش خیلی زیاده.
حرف هایی که منم دلم میخواست به پسرم بگم عالی بود
برخی مطالبش مناسب فرهنگ ما نبود فقط سبک خلاقانه ای داشت . دلم خواست خودم برای پسر عزیزم بنویسم البته اگر این کتاب تصویر نداشت،به نظرم میشد توصیه کرد